SÅDAN OVERLEVER JEG VINTEREN

TING JEG SLET IKKE MAGTER

Det er ikke fordi, jeg ikke kender følelsen. Den dér følelse, når man har festet natten lang, og skal rigtig tidligt op næste dag. Og ikke bare tidligt op – men også ud i verden, forholde sig til dén og til andre mennesker: det niver. Og det rammer som en bommerang. Den måde, man bedst løser problemet på, er ved IKKE at feste natten lang, når man skal tidligt op. Det er helt klart den løsning, der fungerer bedst. Men den del af ligningen har Elliot altså ikke helt fanget endnu.

Nå, men derudover, så er der faktisk også et par andre ting, jeg ærlig talt ikke rigtig magter for tiden. De tidlige morgener med frostgrader og sure børn kombineret med københavnske cykelstier er dog det værste. Dem gad jeg godt bytte væk. Men det er der desværre ikke rigtig noget, der tyder på, jeg kommer til. Upside: uanset hvor bidende koldt, det er om morgenen lige nu, så er det 100% sikkert, at jeg har fået varmen, når vi når frem 😉

Men det her ultra glamourøse liv byder heldigvis også på andre herligheder. Åh jo.

 

Her kommer lige et par ting til, jeg simpelthen ikke magter: 

– En el-regning på 11.000 kroner. Feeedt nok. Hej december.

– En knækket vask. Og ditto vandrør. Og besøg fra VVS. 14 dage efter. Og ufatteligt meget vand i spande.

– Et lækkert uventet besøg. Først af nogle små, mærkelige orme, eller mider, eller hvad pokker, det nu var. Dernæst af 1 stk. skadedyrsbekæmper. 1500 kroner pr. gang. De kommer igen i næste uge. (Vi fandt synderen: en pose økologisk mel)

– Volumen på december aktiviteter, når man har børn. Stop nu. Afdansningsbal, juleshow, klippe-klistredag, lanternefest, luciaoptog, juletræsfest, juleafslutning, æbleskive julestue, julekoncert med musikskolen og aaaaalt muligt andet.

– Tanken om, at jeg ikke har nogen rejse i pipelinen. Det gør mig utryg. Det må vi få gjort noget ved.

– Det der lavpris-flybillet-crap, hvor man finder en billig flybillet den ene vej – Men når man vil retur, så koster det dobbelt så meget.

– Elliots fødselsdagsgave fra mormor og morfar. En grøn plastik skraldebil, der hoster skrald op over hele gulvet og suger det op igen, alt imens den smasker højlydt og synger YUM YUM YUM, efterfulgt af en stor bøvs. Elliot elsker den. Det. Gør. Jeg. Ikke…..

– Cykelvogne på cykelstierne. De fylder det hele og er cykelstiernes svar på en køreskoleelev. (Måske er jeg også lidt misundelig)

– Frosne gear på cyklen

– Tøj som den her…amen….ja, ord mangler lidt, ik. Den her er eddermandenme også dum.

5 kommentarer

 • Fuck altså, de første tre trækker sgu tænder ud – har du gået under en stige, smadret et spejl eller været lommetyv i tidligere liv?
  Krydser fingre for det hele flasker sig <3 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, man skulle fandenme da tro det. Men ikke, hvad jeg selv ved af….suk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bryder hermed alle mine pricippper om ikke at spørge om produkter.. men den der skraldebil, hvor er den fra? Har en nevø der ville elske sådan en 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SÅDAN OVERLEVER JEG VINTEREN