2018 I REJSER

INSPIRATION: SKÆNK & BILLEDVÆG

Selvom jeg elsker december og herunder julerier, så har jeg alligevel også gået og glædet mig gevaldigt til, at det skulle blive januar. Ene og alene fordi, jeg længe har haft en lille drøm. En drøm, der krævede, at jeg fik alt julepynt og juletræ og julekugler væk, før end den kan realiseres. En drøm om at få styr på vores relativt nyindkøbte palisander skænk og den bare, nøgne væg bagved. Godt nok er væg da malet grøn – men den er stadig vældigt nøgen.

Men nu hvor jeg har skiftet min skænk ud til en, der er meget lavere og smallere, mere enkel med stålben og knap så tung, som udtrykket var på den forrige i teaktræ, så har jeg sådan lyst til at indrette i og omkring den. Og derfor er jeg for tiden besat at dygtige mennesker og deres PÆNE instagram profiler, hvor jeg synes, de gør det særligt godt.

Jeg er nemlig ved at være “varm” til en ny omgang billedvæg. Jeg havde i vores gamle lejlighed i køkkenalrum en lang åben bogreol fuld af bøger og over den, der havde jeg en stor billedvæg. Den havde vi i mange år og var glade for, men da vi flyttede, havde jeg brug for noget nyt og andet. Og de sidste tre år i huset her, har indretningen været en hel del mere spartansk og enkel. Og det har jeg nydt.

Men med den lave smalle skænk, er det så oplagt at stille lidt lækkert nips og finde cool, fine ting at hænge på den nøgne væg. Jeg er selvsagt langt fra i mål med dét projekt, men nu er jeg da i gang. Og jeg er kraftigt inspireret af alle disse billeder. Ovenover er fra for eksempel Dansk Mode og Aolsen123, der har den lækreste stil! Simpelthen så lækkert.

Herover er det Anne fra Morrisseymmm, der netop har bogkasser i stedet for en lav skænk. Havde jeg ikke fundet min elskede palisander skænk i præcist de perfekte mål, så var jeg helt klart endt med de her enkle bogkasser. Det er virkelig pænt og enkelt og super nemt at opgradere, tænker jeg. Jeg er vild med de mange tunge keramik vaser også. Sådan nogle må jeg havde opstøvet mig.

Og både med mange og lidt færre billeder hen over, så synes jeg altså, at de her profiler gør det super godt. Wovsa, det er pænt, ikke?

Tilbage er nu kun at jeg skal have fundet en lampe (det har jeg egentlig allerede gjort, men lige pt. er den for dyr, så jeg må kigge alternativer), have fundet de perfekte billeder og herunder rammer, måske et par vaser, rigtig gerne en lille figur eller lignende og måske en plante eller lignende. Jaja, lidt af gangen, ik?

Herover er det søde MeriMeri og Mortilmernee, jeg elsker hvordan de begge bruger farver og mikser dem, uden at udtrykket på nogen måde bliver rodet. Derimod er det meget rolige hyggehjørner begge to. Jeg er virkelig pjattet med det.

Kan også godt lide, at de mikser stil og rammer på billederne. Og de har jo også begge en farvet væg, uden at det forstyrrer indtrykket. Meget inspirerende. Jeg elsker deres profiler!

Og herunder er det sørme Dansk Mode igen. Så flot et tableau af ting, farveafstemning og et lækkert miks af billeder, der både står og hænger. Det gør det lidt mere skødesløst, uden igen at det bliver rodet. Michael er virkelig dygtig æstetisk, jeg håber sådan, jeg kan formå at lykkes med at lave en løsning herhjemme, der er bare halvt så tjekket, som de nævnte profiler her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2018 I REJSER