BESAT AF LAMPER

ON MY MIND

1. Delta Stool and table i recycled plastic fra Yume // 2. Kinfolk Entrepeneur her // 3. Picasso plakat fra Louisiana // 4. Grafisk plakat fra Paper Collective // 5. Kahler Fiora vase // 6. Flos copycat lampe // 7. The Monocle guide to better Living 

Jeg har så mange ønsker for vores hjem lige for tiden, det er næsten overvældende. Jeg vil gerne lave børneværelse, bryggers, kælderrum og sidst, men absolut ikke mindst – så mangler stuen stadigt at blive 100% bundet rigtigt sammen.

Jeg har jo endelig fundet den rette skænk og halleluja for det. Den er helt perfekt. Og jeg drømmer altså stadig om at få lavet en billedvæg og stylet rummet ordentligt. Der er også nogle lamper, der skal flyttes, fordi vi har vendt rummet, efter vi fik ny sofa. Så det kræver lige, at vi finder en – måske to dage, vi kan rive ud af kalenderen udelukkende til at give stuen lidt kærlighed.

Dét og så nåååå ja, at jeg finder lidt “kunst” til min væg. Jeg er monster kræsen og det skal både tale til mig, min mand, spille sammen med rummet, de øvrige møbler, farveskalaen og hvad har vi. Det er ikke nemt. Jeg har købt to smukke billeder, der skal indrammes og så drømmer jeg også om disse to på collagen her. Og en helt masse andet, men det er for dyrt, så jeg prøver at finde værdige alternativer.

Og så gad jeg vildt godt den her – og den her. De ville altså fuldende rummet, tror jeg. Godt jeg snart skal rejse, jeg har ikke råd til alt det her bolig-kiggeri…. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BESAT AF LAMPER