10 GODE RÅD: FLYV LANGT MED SMÅ BØRN

SOL OG FERIE-KLAR

1. Nederdel fra MarMar her // 2. Badedragt fra Kongens Sløjd her // 3. Pasholder fra iDeal of Sweden her // 4. Badeshorts fra Kongens Sløjd her // 5. UV-dragt fra Molo her // 6. UV-dragt fra Molo her // 7. Solbadehat fra Kongens Sløjd her // 8. Badedragt fra MarMar her // 9. Flæsetop MarMar her // 10. Solbriller fra Molo her // 11. Top fra Christina Rohde her // 12. Strandtaske fra Molo her 

Ja, det kan virke en smule skørt at poste badetøj, solhatte og sommerkjoler i januar. Men ikke desto mindre, så er det hvad jeg selv surfer efter på nettet netop nu – og det kan jeg fornemme, at I også er en del, der gør. Vi er nok mange, der har en rejse i pipelinen og thank god, når man kigger på det her vejr! Men derudover, så er der udsalg mange steder nu og man kan altså gøre en ret god deal, hvis man lige kigger lidt frem. Det meste på collagen her er på udsalg – og det, der ikke er, ligger stadig meget fair prismæssigt.

Idet vi skal til flamingo-land, (okay, det er nok lidt søgt, men altså en caribisk strand med vilde flamingoer er virkelig noget, jeg håber at opleve), er det selvklart, at jeg lader begejstringen herfor lede vejen. Vi skal have solhatte, UV dragter, solbriller, badesko og masser af solcreme. De to UV dragter fra Molo er allerede landet her på matriklen og det samme er den herlige crossover skuldertaske med flamingoer. Tasken er vandtæt indvendig og passer perfekt til ferien og vådt badetøj. Storesøster elsker den.

Kongens Sløjd har også et godt udsalg og jeg overvejer kraftigt om ovenviste ting skal klikkes hjem. Det blå sæt fra MarMar (nederdel og top) er sat ned til en virkelig god pris lige her – og det tror jeg altså, jeg klikker hjem. Badedragten fra samme mærke, som er en af de nye varer er dog også mægtig fin. Som det skarpe øje måske fornemmer, så har “vi” en ting med flæser, når det kommer til tøj til familiens 7-årige. Hun elsker all things girly og flæser er én af dem. Fordelen er, at jeg med styles som de viste her kan finde ting, som både hun og jeg elsker. Hende på grund af flæserne – mig på grund af farveskalaen. Smart, ik? 😉

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 GODE RÅD: FLYV LANGT MED SMÅ BØRN