SOL OG FERIE-KLAR

UDSALGSFUND TIL SKOLEPIGER

1. Tyk strik fra MiniaTure i blå med grov flæse her // 2. Langærmet stribet trøje fra Zadig & Voltaire her // 3. Sneakers klassiske hvide fra Lacoste her // 4. Nederdel fra Molo her // 5. Seje sneaks fra Zadig & Voltaire her // 6. Sort strikkjole fra Molo her // 7. Prikket kjole med krave fra MiniATure her // 8. Glimmer vinterstøvler med fóer her // 9. Kjole med rå flæser fra Molo her // 10. Lak chelsea boots fra Bisgaard her // 11. Glimmer støvler fra Angulus her // 12. Sweatshirt med glimmertryk fra Zadig & Voltaire her 

Når man er beriget med en pige på snart 8 år, der er overordentligt glad for girly, glimtende ting, så ligger udfordringen for mor nogle gange i, at nå et kompromis, hvor både hun og jeg kan relatere. Hun får naturligvis også lov at skeje ud med tylskørter og syntetiske glimmerkjoler og kæmpe sløjfer, for den slags skal der bestemt også være plads til. Men i henhold til skolegang, så ER det bare ikke synderligt praktisk.

Lige nu er der rigtig godt udsalg flere steder og vi har en pige, der vokser meget i ryk. Hun har lange lange perioder i samme størrelse – og så lige pludselig tager hun et kæmpe ryk – og så er ALT for småt. Det er dér, vi er nu. Derfor har jeg shoppet en del til hende, både til nu og lidt til foråret. Det kan man lige så godt, når der er 40% på alt, ikke?

Ovenviste styles er et godt bud på, hvordan vi lykkes med at ramme noget, som både hun og jeg elsker. Alle tingene på collagen er sat rigtig meget ned og har utroligt gode priser. Faktisk har jeg klikket næsten det hele hjem til hende. Hun fik dog ikke Zadig sneaks, da de er en tand for rå til hendes smag, selvom jeg personligt elsker dem. Og så fik hun valget mellem de to glimmer støvler og valgte selv disse. Jeg ville nok have gået efter Angulus modellen, men fair nok, hun skal også selv føle sig godt tilpas. De er allerede kommet og er btw super fine, har varmt fór og hun føler sig meget sej med dem på.

Nummer 1 og nummer 2 er SÅ flotte, de landede med posten forleden. Et perfekt match af noget, der er tilpas neutralt til at jeg ikke synes, hun ligner et påskeæg, men stadig med flæse eller sejt tryk, som gør, at hun føler sig hjemme i det.

Nummer 6 købte jeg desværre allerede i december som jule- og nytårskjole, så den fik jeg lov at betale fuld pris for – æv. Men nu er anbefalingen hermed givet videre. Den er sat meget ned nu og super fin i sort strik kvalitet med svag glimmer stribe, så alle kan være med 😉

Har I også shoppe udsalgsfund?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOL OG FERIE-KLAR