NÅR MINDERNE FORSVINDER

BEDSTE SØNDAG I VINTERKLÆDT TIVOLI

Reklame for Tivoli

Jeg tror, vi slog rekord i går. Jeg mindes ikke, at vi før har været så længe i Tivoli. Vi havde bare verdens bedste dag – og der var faktisk ikke ret mange mennesker, så der var ikke særligt lang kø til forlystelserne og begge børn havde en fest. Faktisk var det første gang, at lillebror var med oppe og prøve forlystelser.

Vi er generelt, som så mange andre sikkert, rigtig glade for Tivoli og vi er altid derinde sommer og jul. Men jeg tror, det er første gang, vi har været derinde i vinter-sæsonen. Den løber fra nu og frem til d. 24. februar, så oplagt til en vinterferie dag med ungerne, hvis man synes. De har lavet rigtig mange ekstra tiltag: Rasmus Klump show, skøjtebane, en kæmpe iglo, hvor der både er rutsjebane, sneboldkamp, kælkebakke, klatrevæg og meget andet. Min datter var især vild med dette. Vi var derinde af 3. omgange. Det er Rasmus Klumps gode ven Pingo, der har bygget en gigantisk iglo på Plænen og har fyldt den med masser af sjov for familiens mindste.

Et helt fortryllende univers med glade snemænd, glitrende iskrystaller og tusindevis af smukke lys. Vinter i Tivoli er virkelig fin, ja faktisk er det lige før, jeg synes, det er bedre end julen. Glem alt om gråt og trist vintermørke, der er både lysinstallationer og vinterilluminationer på Tivoli Søen og begge børn elskede det.

Vi kom kl. 11.00, da de åbnede og tog først hjem kl. 18.30. På trods af, at det var to meget trætte børn med dejligt røde kinder, der satte sig ind i bilen efter lidt hurtig aftensmad i Tivoli Food-hall, så var det første min store pige sagde, da hun havde klikket sig i selen “Mor, hvornår skal vi i Tivoli igen?”…haha.

På spørgsmålet om, hvad der havde været det bedste, så var svaret dog skøjtebanen. Det var et kæmpe hit, og det var faktisk ikke til at hale hende og farmand væk derfra igen, haha. Har man selv skøjter, må man gerne medbringe disse, så det burde vi have gjort. Men vi lejede i stedet, det koster 30 kr. Desuden har de også fået en ny VR oplevelse Bring the Spring, som var sjov at prøve. Man skal dog være 130 cm. for at måtte komme ind i den.

Vi spiste frokost i Grøften og børnene fik en lille pause, hvor de sad og tegnede, mens de kørte frikadeller ind og jeg varmede mig på en kartoffelsuppe. Taget i betragtning, at januar jo altid er kold, så er jeg overrasket over, hvor mange timer, vi endte med at være dér. Ingen klagede. Jeg havde slet ikke troet, de to kanaljer kunne holde så længe. Den sidste time gav Elliot dog op og sov som en sten i klapvognen, men der havde han altså også givet den fuld gas indtil.

Det var første gang, at han aktivt deltog i løjerne, førhen har han været for lille og sidst, vi var i Tivoli, var han ikke med. Han elskede det! Han var både i veteranbilerne, i det lille tog, i baljerne med os andre, han var på kælkebakken inde i igloen, ved den lille forlystelse ved Rasmus Klump legepladsen, og han var på alle karrusellerne. Flere gange.

Åh, det er altså fantastisk, når man ser de små glade øjne lyse op af lykke. Storesøster er jo efterhånden en ret habil Tivoli-gænger med faste favoritter, der SKAL besøges. Men ihhh, hvor jeg elskede at se Elliots glæde og begejstring!

Vi var blevet udstyret med et turpas PLUS og ud over at man dermed får alle billeder, der tages inde i forlystelserne ind direkte på mobilen og ikke skal købe dem efter endt tur, så er der også en del andre fordele. Det inkluderer adgang til Bring the Spring (den nye VR oplevelse), Rasmus Klump og den sure snemand i Glassalen, adgang til akvariet og VR i dæmonen)….

Det er så smart, at man får alle billeder ind på mobilen direkte og ikke skal stå og tilkøbe det bagefter. Børnene synes det var super sjovt at se alle billederne bagefter. Dertil var vi en tur i akvariet, hvilket er ret genialt, hvis du spørger mig. Dels er det et lille break fra kulden, hvor man kan få varmen, dels elsker børnene at kigge på fisk. Akvarierne fodres hver dag, kl. 13, 15, 16 og 17, her vil du også kunne høre om dyrene og deres verden. Elin fik både lov at se, røre og fodre. Stort hit.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Vinter i Tivoli. Der var sørme nok at komme efter. Jeg forstår faktisk ikke helt, hvor tiden blev af? Lige pludselig havde vi brugt en hel fuld dag derinde. Det var fire meget glade og trætte og mætte hoveder, der lagde hovedet på puden i går.

Rasmus Klump forestillingen spiller dagligt kl. 14.oo, 15.00 og 16.00. Du skal købe billet eller får adgang via turas Plus eller hvis du har Tivoli kort, kan du tage to børn gratis med. Har du guldkort kan du medbring op til fire.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR MINDERNE FORSVINDER