BEDSTE SØNDAG I VINTERKLÆDT TIVOLI

MIN NYE LILLE LYS SKULPTUR FRA FLOS

Indeholder reklame

Længe har vi manglet lys i stuen og været igennem et utal af muligheder. Vores stue er lidt mørkere end det store køkken-alrum, der ligger i forlængelse, mest af alt fordi at alrummet har et stort ovenlysvindue. Det lysindfald kan stuen ikke hamle op med, heller ikke selvom der er både vinduer og terrassedøre med glas derinde. Det hjalp så heller ikke, da jeg malede stuen grøn.

Anyway, vi har ledt efter mere lys, nye lamper, gerne i flertal, for det er nødvendigt. Og nu er området henne ved skænken endeligt kommet på plads. Den her skønne lampe fra Flos har jeg sukket over længe og nu er den kommet herhjem og bo.

Den hedder Copycat og det er måske netop dens totale enkelthed og den finurlige gentagelse af sin egen form, som jeg elsker. Man kan også få den med sort, krom eller kobber fod. Altså den mindste lille runde kugle (der er lampens ”fod”).

Jeg kan godt lide, at den bare ”ligger” der, henslængt på skænken som en lysende kugle. Der er desuden lysdæmper på ledningen, så man kan regulere lysstyrken, hvilket er genialt, da vi som oftest foretrækker det mere nedtonede lys til hygge og samvær i stuen, men skal man sidde og læse, så er der omvendt behov for skarpere lys.

Lampen er designet af Michael Anastassiades for Flos og jeg er helt forelsket i den. Den er lidt som et lille kunstværk, når den ligger dér og tiltrækker sig opmærksomhed, synes jeg. Den store kugle er i opalglas og så er det en LED lampe, hvilket både giver et blødt, behageligt lys – og samtidig er energibesparende, og derfor mere miljøvenlig.

Jeg synes den er modig og udtryksfuld, samtidig med at den er enkel og tidsløs. Som jeg generelt synes, at Flos lamper er. I ved jo, at den forrige lampe jeg købte, var min elskede Snoopy, så ja, jeg er ret pjattet med deres design. Den her er også rigtig fin, synes jeg.

Men for nu, denne gang, der faldt valget altså på min nye lækre Copycat. Faktisk synes jeg, den er som lavet til min gamle palisander skænk, som et moderne modtræk.

Lampen er fundet her hos Lampemesteren og lige nu kan man melde sig ind i deres kundeklub, og modtage en velkomstrabat på 12 %

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEDSTE SØNDAG I VINTERKLÆDT TIVOLI