ON MY MIND

OFF WE GO!

Det er kort og godt dét, der har reddet min januar. Som ellers har været rigeligt træls og grå og strid. Men gud være lovet, så benyttede vi de første dage af året til at få booket en rejse. Og nu er tiden endelig kommet til afgang. Manner, jeg glæder mig.

Som jeg skrev om her, så ved jeg sådan set ikke så meget andet om Curacao, end hvad jeg sådan lige nemt kan læse og google mig til, men det er for nu også nok. Jeg er spændt på hvordan maden er, om vi bliver skuffede, for forventningerne er nok lidt høje, om vi kan få ordentlig ro på med de to kanaljer og om vi overlever flyturen, haha.

Men så vidt jeg ellers kan læse mig til, så skulle der gerne være dejligt varmt og vandet ser ud som på billederne her (der altså dog er fra sidste år i Thailand) – så jeg håber på to uger i badetøj.

Om der er ordentligt net og om jeg overhovedet gider tjekke ind, det aner jeg ikke. Men det passer mig uanset storartet, at jeg først rammer DK igen, når februar er ved at rinde ud….

Adios

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ON MY MIND