DENGANG OG NU

REJSETASKEN TIL BØRNENE ER PAKKET

Måske I husker, at jeg skrev det her indlæg om at rejse langt med børn? Her skrev jeg også, som et af de gode råd, at det kan være en god ide at pakke en lille overraskelsestaske til børnene, som både kan “lindre” den lange flyvetur, men jo også bringe glæde på selve destinationen.

Som sagt – så gjort. Jeg stæser stadig rundt som en høne uden hoved, når det kommer til min  egen kuffert og egen pakning. Men børnenes taske er ved at være klar. Jeg har gået og købt lidt løbende, for min erfaring har lært mig, at det er godt givet ud.

Da I fortsat er ret mange, der spørger ind til det her med at rejse langt med små børn, så tænkte jeg, at det måske var en ide at dele indholdet af min såkaldte “overraskelsestaske”, til inspiration og glæde for nogle af jer?

Jeg har dels fundet en helt masse i Søstrene Grene: Opgavebøger, tegnebøger, små spil, Pixi bøger, som begge børn elsker, den ene læser selv, den anden kigger og bruger dem måske til at bide lidt i. De havde også nogle små biler, jeg har købt til Elliot, noget masking-tape, der kan agere vejbane og så har jeg købt tusser og tegnegrej. Og en god håndfuld af de små 1 kroners mini slikposer, så vi løbende kan drysse lidt glæde ud i kabinen, når det hele bliver for meget.

Da vi var i Thailand, havde jeg købt sådan en carry-along Playmobil æske til hende, det er en slags mini kuffert med lidt Playmobil i. Man kan jo sikkert også nemt lave dem selv, hvis man er sådan én krea type, det er jeg bare ikke. Den var et KÆMPE hit, hun legede enormt meget med den i Thailand og fordi det nemt kan pakkes sammen, så havde hun det også meget med på stranden. Derfor har jeg købt en ny til hende, denne kan tilmed bruges i poolen også.

For et par uger siden modtog jeg desuden den her mega fine klistermærke-bog i gave, og den har jeg også gået og gemt, så hun kan få glæde af den på turen.

Dertil downloader vi selvfølgelig en masse godt til iPad, så der er masser af lave og se i flyet, og Elin fik de her super skønne høretelefoner i julegave fra Molly, så de skal naturligvis med. Hun er ovenud lykkelig for dem, de er super bløde og så synes hun jo, at de er mega seje!

Sidst, men ikke mindst, så laver jeg nogle små poser med agurkestænger, figenstænger og den slags, så der er lidt sunde snacks også. Sammen med yndlingsbamserne, lidt andet snold og et par nye bøger fra biblioteket, så har vi altså en overraskelsestaske klar, så vi har noget at fordrive de 10+ timers flytid med.

Wish me luck!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENGANG OG NU