AT VISE SINE BØRN VERDEN

6 FINE – OG BUDGETVENLIGE – FUND TIL BØRNEVÆRELSET

1. Opbevaringskurv lige her // 2. Spejl med frynser lige her // 3. Sengetæppe, quiltet lige her // 4. Sengetøj lige her // 5. Bamse, pingvin lige her // 6. Sengetøj med mønster lige her

Jeg synes virkelig H&M laver nogle gode ting i Home-kategorien, særligt på børnesiden. Priserne er som altid super gode og der er mange fine ting iblandt netop nu. Fordi jeg jo altså er i pigebørneværelses-mode, så er collagen her lidt lyserød, men mange af de viste ting findes også i andre farver – og det behøver således ikke være et helt så girly univers, som det jeg har skildret her, man kan gå efter.

Jeg har købt sengetøjet, bamsen og opbevaringskurven – og overvejer kraftigt at klikke det andet hjem også. Jeg synes, at sengetæppet ser ret lækkert ud og det spejl, det er da for herligt med frynser! Det tror jeg, hun ville elske. Pingvinen er faktisk til Elliot, han elsker den allerede. Og ja – så er jeg altså også lidt lun på den her. Og prøv lige at se det her sæt, hvis nu man havde børn, der elskede deres legekøkken. Ej men altså…!

De gør det altså godt, H&M på bolig, synes I ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AT VISE SINE BØRN VERDEN