VORES HÅRDESTE ÅR NOGENSINDE – FRA 1 TIL 2 BØRN

BESAT AF (BILLIGE) BLONDER

Jeg har med tiden erkendt, at jeg har en “ting” med blonder. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men jeg drages konstant af det og ender ofte dér. Befinder mig godt dér. Og sådan har det været i rigtig mange år, kan jeg se, når jeg sidder og kigger tilbage. Jeg synes nok, det er nemt. Det er nemt at dresse ned og op og det er klædeligt. Det er feminint, men kan sagtes styles med kant. Uanset så er jeg her igen. Har fundet et par virkelig fine sager, synes jeg selv. Eneste problem lige nu, det er, at beslutte hvilke af dem, jeg skal klikke hjem, for jeg kan selvsagt ikke forsvare at erhverve mig det hele.

Heller ikke selvom at alle dem jeg har fundet her, alle er fra highstreet, og altså dermed meget fair i pris. Den sorte blondejakke fra Zara er da alt for skøn. Jeg ser den gå til sådan ca. alt. Den vil være super skarp sammen med et par stilletter, men mindst lige så cool med sneaks.

Men se så lige denne beigefarvede sommersag med bindebånd og krave. Den gad jeg godt parre med et par hvide snaks og natürlich et par sommerbrune stænger. Den er så pæn. Og mega god pris. Fra H&M. Og btw perfekt længde. Og den farve…..

Jeg har det nok lidt sådan med blondekjoler, som jeg har det med den perfekte sorte blazer og det perfekte par jeans (som jeg btw lige pt. jagter som en gal – hvor finder jeg dem??). Det skal man bare have i garderoben, for det redder så mange ting. De her tre er ret gode bud, ikke? Den sorte købte jeg faktisk tilbage i december og har brugt til alle julens fester. Og den kommer helt sikkert også i brug hen over sommeren. Den har en super fin pasform og rigtig god pris. Nummer 1, den sødsuppefarvede med bindesløjfen er så utroligt fin. Jeg kunne forestille mig, at den falder virkelig flot. Og den uden ærmer er perfekt til de varme sommeraftner. Alle tre er fundet hos Ellos.

Men ak, jeg kan jo selvsagt ikke fylde alle fem i skabet. Jeg har ellers flere gode argumenter. Jeg sover på det. For noget af det skal herhjem. Det kan ikke være anderledes.

1 kommentar

  • Anja

    Er med på både blonder og jagten på de dersens jeans – håber det lykkedes for os begge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES HÅRDESTE ÅR NOGENSINDE – FRA 1 TIL 2 BØRN