OP OG NED - VORES FERIE PÅ CURACAO

LANGE STOFGARDINER FRA LUXAFLEX – FÅ 20% I MARTS MÅNED

Indeholder reklame

Som jeg skrev om i et tidligere indlæg her, er vi så glade for vores løsning med gardiner fra Luxaflex. Det passer både til stilen i vores funkishus og så matcher løsningen vores konkrete behov i hjemmet, både med Duette gardinet inde i vinduet og de lange lounge-gardiner, der omkranser det.

Jeg skylder jer stadig en udførlig update på begge typer gardiner, vi endte med at vælge og nu kan jeg se, at Luxaflex kører et tilbud, hvor man i hele marts måned kan få 20% på stofgardiner, så hvilket bedre tidspunkt at få oprullet lidt info omkring disse. Da jeg så, de skiltede med rabatten forleden, tænkte jeg, at det måtte jeg dele. Hvis du på nogen måder overvejer en løsning som denne – så er det bare med at slå til nu!

Først og fremmest gør gardinerne virkelig en æstetisk forskel i rummet. Jeg synes, det har ændret vores spisestue markant og gjort den helt anderledes gennemført og helstøbt.

De lange gardiner tilfører et dekorativt ekstra element til rummet og tekstilerne skaber en hyggelig loungestemning, som jeg rigtig godt kan lide. Desuden skaber gardiner, der går fra gulv til loft en elegant ramme om husets vinduer og en illusion om at der er højere til loftet.

Der er nok at vælge mellem

Det sværeste i den her proces var faktisk at beslutte sig for et endeligt resultat. Luxaflex har et hav af muligheder og når man står med de mange farveprøver fremme derhjemme sammen med en konsulent, er det lidt af en jungle at beslutte sig. De har 22 forskellige vævkvaliteter og 300 forskellige designs/farver. Så der er så at sige ikke rigtig nogle begrænsninger. Jeg elsker deres tykke, tunge kvaliteter, de er SÅ lækre, men passede ikke til rummet her. Vi vil rigtig gerne bevare det lækre lysindfald, vi har med det store vindue ud mod haven, men jo samtidig gerne kunne skærme af.

Derfor valgte vi i sidste ende én af de tynde kvaliteter, der er let gennemsigtige, således at lyset stadigt strømmer igennem, selv når der er trukket for. Samtidig valgte jeg er mørk brun, det giver tyngde alligevel og karakter og idet vores rum er meget stort og lyst, så kunne det godt bære det, synes jeg.

Oprindeligt troede jeg, at vi ville have lyse grå eller sandfarvede stofgardiner, men det blev alt for fersk og kedeligt, da jeg så det herhjemme i praksis. Det hele fadede ind i hinanden og blev ‘usynligt’. Derfor er jeg også så glad for at vi vovede pelsen og gik med en mørk nuance, for resultatet er simpelthen blevet så godt.

Skræddersyet er kodeordet og du vil forstå hvorfor

Du kan finde alt fra bløde baner af polyester til hørlook og velourgardiner. Sidstnævnte er med mørklægning, men så enormt smukke. Selve vævet fåes i tre tætheder fra transparent til tættere væv med lysabsorberede egenskaber til altså helt mørklæggende.

Gardinerne hænger enten diskret på en skinne i loftet (som her hos os) eller på stang, der kan fåes i både mat eller blank messing, sort eller stål. Alle gardiner er skræddersyet til netop jeres mål og behov og derfor er løsningen også derefter: Det sidder jo, som var det skabt til rummet…. Fordi det er det!

Nu, hvor vi kan se resultatet af de mange indledende øvelser giver det utroligt god mening for mig, hvorfor man vælger sådan en skræddersyet løsning. Det er milevidt forskel på dét og et standard gardin, der skal tilpasses et vindue.

I vores tilfælde kunne det slet ikke lade sig gøre, som I måske kan se af billederne, er vores vindue enormt stort og aflangt og der laves ikke standard gardiner i disse mål. På samme måde kunne det ikke komme på tale at få en gardinstang, den ville simpelthen ikke kunne klare presset fra gardinerne, når den skulle være så lang. Rent æstetisk ville den også skulle så langt ud fra vægen, at den ville hænge og være en øjebæ, når gardinerne er trukket til side. Derfor endte vi med løsningen med skinnen i loftet og det er jeg helt utroligt glad for.

Forskellen ligger i designet

Kombinationen af stofgardinerne og Duette gardinet er den perfekte løsning synes vi, fordi det giver en stor funktionalitet og fleksibilitet, hvor vi kan køre gardiner op/ned, fra/til side alt efter hvordan lyset falder. Det er nødvendigt for os, fordi rummet er her vi både lever og er, spiser, arbejder, holder møder, har gæster og alt. Det er husets hjerte, så at sige og derfor har rummet mange forskelligrettede funktioner.

Vi er naturligvis klar over, at godt design også skal være andet end ‘bare’ smukt at se på. Men skræddersyede Luxaflex gardiner går altså også langt videre end det:

De har fleksibel lysstyring, isolerer mod varme og kulde og er energibesparende. De beskytter dine møbler mod skadelige UV-stråler og er lydabsorberende, hvilket forbedrer akustikken i rummet.

Og med de nye betjeningssystemer kan man faktisk styre dem fra sofaen uden at rejse sig. Læs meget mere HER.

Her er bare lidt af de fordele, der er, når man vælger et stofgardin fra Luxaflex: 

– Alle Luxaflex gardiner er i flammehæmmende kvaliteter. Detr skaber større sikkerhed i hjemmet

– De er lavet i reflekterende stoffer, hvilket betyder at de afbøjer solens stråler og derfor skaber behageligt indeklima.

– Man kan få skinnen motoriseret – så bliver det ikke nemmere og mere innovativt

– Man kan vælge alle de farver og kombinationer, man har lyst til, uanset mål og behov

Så ja. Det er en sponsoreret post, men det har ingen betydning for min holdning. Jeg synes faktisk også, at billederne her næsten taler for sig selv. Jeg elsker elsker elsker vores løsning og synes bestemt, det er det værd! I kan se priser med mere her og faktisk synes jeg at deres stofgardiner er meget fair i prisen. 

Vi har fået skærmet af, men stadig beholdt lyset, vi har fået løftet rummet æstetisk, jeg har kunnet skille mig lidt ud på farver i indretningsdelen og inddraget lidt hotel-stemning – vi har fået et fuldendt look.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OP OG NED - VORES FERIE PÅ CURACAO