REJSEGUIDE TIL CURACAO - DEL 2

PÅSKEFERIE, ALENETID OG LIDT OM LUKSUS

Ahh, så blev det påskeferie. Hold da op et vejr, vi har! Det er jo vidunderligt.

Min lille familie drog allerede i sommerhus i går og efterlod mig herhjemme. Jeg har lidt arbejde, som skulle ordnes, inden jeg for alvor kunne lukke kontoret ned og kalde det påskeferie. Min mand har været i Barcelona i begyndelsen af ugen og det efterlod mig med et par ”tvungne” feriedage, da børnene jo er hjemme fra skole og institution. Det er en af glæderne og udfordringerne ved at være to selvstændige på matriklen. At få logistikken til at gå op.

Generelt elsker jeg det. Føler mig mægtig privilegeret og husker at nyde det hver eneste dag. Rent faktisk. Men der er også dage, hvor jeg går og har hede drømme om at have en chef eller en assistent eller en praktikant eller bare nogen, der kan tage lidt over, når jeg er væk. Men det er der altså ikke. Der er kun mig i det her verdensfirma 😉 Da vi for eksempel kom hjem efter to ugers ferie på Curacao og derfra bare lagde os med ti dages sygdom…ja, det gør det altså lidt ondt at være selvstændig. Der mærker man værdien i at være en del af et hold. Men så er der alle de andre dage: sådan én som i dag.

Sidder med havedøren åben og kan høre fuglene, mens jeg får skrevet de sidste artikler, kaffen dufter, min morgenmad bestod af et chokoladepåskeæg og mit dejlige hold er i sommerlandet og i eftermiddag joiner jeg dem – med god samvittighed.

Det er da luksus. Intet her i verden er sort og hvidt, og livet som selvstændig rummer bestemt også hovedbrud og dårlige dage. Men friheden og den tid, jeg ofte kan hive ud, den er guld værd. I spørger ofte fra tid til anden, hvad det egentlig er, jeg laver. Og det kan jeg godt forstå, for det er måske lidt svært at gennemskue. Jeg har i grunden også flere forskellige kasketter på i det daglige. Dels arbejder jeg som freelance journalist for tre forskellige kunder, dels er jeg tilknyttet som fast konsulent på et PR og kommunikationsbureau, hvor jeg bistår med kampagner og SoMe hjælp til deres kunder. Og så er den resterende tid, der er tilbage, når man vil det, brugt herinde. Så et dejligt lille sammensurium af spændende ting, der alle kombinerer dét, jeg elsker at lave. Ret heldigt, ikke.

Billedet her er bare for at illustrere, hvordan en arbejdssituation meget typisk ser ud for mig, når jeg altså ikke er på farten og til kundemøder, hvilket jeg også ret så ofte er. Jeg overvejer dog kraftigt at få et kontor igen.

Psssst: Den smukke Stelton kande designet af Arne Jacobsen til Cylinda serien kan I faktisk vinde lige nu på min Instagram – I kan deltage lige her. Jeg trækker en vinder på søndag derinde.

Nu venter sommerhuset, dovne aftner på terrassen, måske en Aperol og en hulens masse frisk havluft. Jeg glæder mig! Min mand har lige skrevet og bedt mig pakke hans shorts! Hvad gir I? Jeg må vist hellere få lukket computeren ned og pakket den taske….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REJSEGUIDE TIL CURACAO - DEL 2