BESAT AF (BILLIGE) BLONDER

SKULPTURELLE SIDEBORDE

1. De flotte kakkelborde laves flere steder i mange farver. Måske man skulle prøve selv? // 2. Delta stol/bord i recycled plastik fra Yume // 3. Smuk kombi med marmor og plastik fra Ferm Living // 4. Rå og enkel effekt fra Menu // 5. Organisk skulptur som bord fra Ferm Living // 6. Praktisk, enkelt og minimalistisk fra & Tradition 

Jeg er næsten som besat af smukke, skulpturelle sideborde. Jeg er simpelthen nødt til at eje mindst et af disse. Jeg synes, de er så flotte, ikke bare praktiske ved siden af sofaen i stuen – men jo en hel skulptur i sig selv. Et lille kunstværk. Jeg kan bare ikke helt beslutte, hvilket et, som jeg allerbedst kan lide. De er edder mugme pæne. Suk. Og ret dyre, mange af dem.

Men vi mangler faktisk et ekstra lille sidebord. Så jo, der er skam også en rent praktisk årsag. At det så hovedsageligt er det æstetiske, der taler til min indre indretningsarkitekt, det er noget andet, ikke? Det gør jo en kæmpe forskel for det samlede indtryk af indretningen, hvis man lige har sådan et smukt bord stående, det kan enhver da vel se?

Jeg har bare så mange lyster i den afdeling for tiden. Drømmer også om ny kunst til min væg, om flere lamper, smukke vaser, lænestol, om et nyt tæppe…ja, jeg kunne blive ved. Og det skal jeg jo altså ikke. Men for nu – der drømmer jeg altså om skulpturelle sideborde….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BESAT AF (BILLIGE) BLONDER