PLUM INTERIOR - ON MY MIND

MORS DAG LIGE OM HJØRNET – 14 GAVEIDEER

På søndag er det Mors Dag. Og den slags har det ofte med at give lidt hovedbrud. Både til alle os, der gerne vil forkæle vores søde mor og fortælle hende, at hun faktisk har gjort det ret godt 😉 Og så alle de søde mænd, der forsøger at bistå små krudtugler i at finde en lille fin ting til mor. Og blomster er naturligvis aldrig en dårlig ide. Jeg har givet min mor en del gennem årene, eksempelvis også noget, der kan plantes ned i haven, så det varer længere.

Men derudover, så har jeg fundet lidt fine ting her. Alt sammen noget, jeg selv ville blive glad for. Og på nær de seje sneaks fra Puma, også noget, jeg nemt kunne forkæle min egen søde mor med.

Alle gaver her på collagen ligger, med undtagelse af sneakers fra Puma, på under 300 kroner eller lige deromkring. Så alle kan være med. 

Nr. 1 og Nr. 2 er jeg ret lun på selv. Det har jeg været længe. Jeg tror, det er på tide, jeg får prøvet Commedeux produkterne.

En fin lille lysestage, går man altså heller ikke galt i byen med. Jeg er helt pjattet med den grafisk enkle fra Ferm Living (Nr. 3) og den herlige Molekyl fra Gejst (Nr. 12). Den kan sammensættes med flere af samme slags magnestisk og derved få et utal af variationer i sit look. Den har 40 små stålkugler i varierende størrelse, en lyseholder og en magnet. Jeg synes, den er så skøn og så kan man løbende ønske sig flere og sætte dem sammen efter smag og behov.

Man kan også invitere sin mor ud på lidt lækker kage. Vi var i starten af året i Tårnet med mine forældre (Nr. 4) og det var sådan en fin oplevelse. På toppen af Christiansborg, fantastiske lokaler, historie, view – og vanvittig god kage. Det kan anbefales. Ellers kan man jo også altid invitere sin mor på bobler i haven….det er også hyggeligt. De her smukke champagneglas (Nr. 10) kan man passende skåle på hinanden med!

Bøger er en anden evergreen. Jeg elsker at få bøger, mestendels fordi jeg er så dårlig, til at få dem anskaffet selv. Leonora Christina Skovs Den, der lever stille, (Nr. 5) er virkelig god og var en af mine bedste læseoplevelser sidste år. Jeg lånte den faktisk…af min mor 😉 Et Lille Liv af Hanya Yanagiharas (Nr. 14) har jeg fået anbefalet af rigtig mange, og jeg overvejer, om den skal med til New York om lidt.

En steamer (Nr. 9) er et andet ret godt bud, synes jeg. For jeg er SÅ glad for min. Og min mor har faktisk flere gange spurgt til den. Det er så skide smart. Og især for en generation, som min mors, der troligt har stået i årevis og strøget skjorter…..det her er så meget nemmere. Og en lille håndholdt fiks én, kan man desuden tage med i kufferten på rejser. Ellos har mange gode bud.  

Selv drømmer jeg om den viste på collagen, men er man på et lidt lavere budget til Mors dag, så er den her eksempelvis også et ret godt bud.

Uanset om det er en mor, der lige er blevet mor, eller en mor, der har været det længe, så tænker jeg også, at den her lækre sag fra Rudolph Care (Nr. 7) kan noget. Selvforkælelse, når det er bedst. Det samme kan siges om den lille lækre roll-on parfume fra Byredo (Nr. 8). Jeg har den selv, jeg elsker den! Køber den ofte i lufthavnen, hvor den er lidt billigere. Den dufter skønt og kan lige være i en fiks lille taske.

Sidst, men ikke mindst, så er gode, rare ting til boligen også altid et hit. Smukke vaser, en lækker lun plaid, en smuk knage eller lignende. Den her vanvittigt flotte knage fra Ferm Living ( Nr. 6) er jeg helt skudt i. Den er jo et lille kunstværk!

Desuden er en rar og blød plaid ( Nr. 11) vel aldrig nogen dårlig ide? Ikke i min bog, i alle tilfælde. Eller hvad sådan en smuk lille skål, som den her fra Yume (Nr. 13). Håndlavet i Marocco og bare sådan en fin gestus, at give, synes jeg. Sådan én kan man altid bruge.

Selv fik jeg sidste år en bakke jordbær, en tegning og en crossaint af min store pige, mens lillebror var pænt ligeglad. Og det var så perfekt. Så alt i alt handler den slags jo allermest bare om tanken. Men her er i hvert fald nogle gode bud på gaveideer, alle til en rimelig pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLUM INTERIOR - ON MY MIND