EN GOD START - OG ONDT I MAVEN

ON MY LIST: PASTEL SUMMER

1. Kjole fra Ellos her // 2. Buksedragt fra Sea her // 3. Lyslilla strik fra H&M her // 4. Hoodie fra Champion her // 5. Lilla Valentino taske her // 6. Puma sneakers her // 7. Le Specs solbriller her // 8. Marni lilla strik her // 9. Sofie Schnoor flæse shorts her // 10. Rudolph Care Hint of Summer // 11. Mintfarvet Valentino taske her // 12. Lilla hårfarve fra Bjørn Axen her // 13. M2 Beauté Facial Nano Spray her // 14. Lys grøn skjortekjole fra Kokoon her 

 

Indeholder reklame

Jeg tror måske, det er sommerens diva-adfærd, der med sin forkælede late arrival får mig til at sukke efter alt, der minder om sommersol og søde sorbetis? I hvert fald kigger jeg meget på pasteller. I alle afskygninger.

Der er heldigvis mange muligheder i diverse webshops. Og jeg kunne sådan set godt klikke det hele hjem. Det gør jeg så selvsagt ikke, men jeg har derfor kigget lidt på, hvilke sager der er i forskellige prisklasser. For som det måske fremgår af collagen her, så behøver det altså ikke blive helt vildt dyrt at hoppe på en tendens, man er lun på. Kigger man lidt efter, så er der prisvenlige alternativer.

Eksempelvis er den buksedragt (Nr.2) noget af det mest vidunderlige, jeg længe har set. Den gad jeg edder godt indvie sommeren i, sammen med de seje sneaks. Men den er desværre også ret dyr.

Og så er det jo heldigt, at for eksempel både solbrillerne og taskerne er virkelig prisvenlige! De er fundet på Brandfield, der har mange forskellige tasker og accessories i ret gode prisklasser. Jeg blev overrasket over, hvor mange fine solbriller og tasker, der var, men til meget fair priser.

Og så må vi vist lige slå noget fast, før end jeg bestormes af beskeder om taskerne. For ja, de hedder Valentino. Og ja, priserne er uhørt lave – i forhold til de priser, man (eller jeg) normalt vis forbinder med Valentino. Jeg synes dog taskerne er virkelig skønne og derfor undersøgte jeg lidt om brandet. For der er altså ikke tale om kopitasker.

Der findes nemlig to Valentino designere derude åbenbart. Der er bare forskel på, om det er Valentino by Valentino Garavani eller Valentino by Mario Valentino. Og nej – der ligger ikke en kopi-anklage eller juridisk dom på lur.

Mario Valentino er etableret i1952 i Napoli Italien. Han har designet siden og laver tasker, sko og tilbehør. Taskerne ligger typisk i en prisklasse mellem 700 – 2000 kroner. Og de er ofte at finde på udsalg. 

Valentino Garavani er etableret i 1960 i Rom og laver foruden tasker og sko også tøj. Også med underlinjen Valentino Red. Taskerne ligger typisk i en prisklasse mellem 7.000 – 25.000 kroner. Special editions måske højere. Og de kommer sjældent på udsalg.

Så ja. Det er ret forvirrende, at der faktisk findes to Valentino designere, der begge er fra Italien og næsten fra samme årgang. Men den er altså god nok. De har begge eksisteret i årevis og lever altså fint side om side og med hver deres type af design. Så de billige tasker fejler altså ikke noget, det er bare en anden Valentino. Disse bliver for eksempel også solgt på Zalando og hos Neye og Neiman Marcus. Så nu ved vi det 😉

Den lilla Valentino taske ville være helt perfekt sammen med et par sarte sommershorts og en lækker syrenfarvet strik, synes I ikke? Uhh, jeg er svært fristet. Og til den pris, kan man jo godt lege lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN GOD START - OG ONDT I MAVEN