MORS DAG LIGE OM HJØRNET - 14 GAVEIDEER

PIGEVÆRELSET: FLEXA & FLAMINGO

Indeholder reklame for Flexa 

Som I måske kan huske, så har vi længe gået og forsøgt at opdatere min datters værelse. Der var flere punkter, som skulle forbedres og vi trængte også til at gøre det mere alderssvarende, da det stort set ikke har været rørt, siden vi flyttede ind og hun var 5 år. Nu er hun 8 år – og der sker jo ret meget i den alder. Så det var på tide, at gøre noget ved børneværelset.

Noget, der dog ikke er ændret stort på, det er yndlingsfarven, som I ser 😉

Vi er stadigt ikke helt i mål, men vi har fået rykket på nogle af de allervigtigste, mest akutte ting; eksempelvis en ny seng, da den forrige var ALT for lille – og ja, flamingo tapet. For som jeg sagde: akutte! Og enhver med en 8-årig pige i huset, der elsker girly universer og all things pink, vil vide, at flamingo tapet er life-changing vigtigt…..

Jeg er ret pjattet med tapetet selv, skal jeg gerne indrømme. Helt ærligt, kan man være andet? Min mand deler dog ikke helt begejstringen, men jeg smiler bare venligt, når han begynder på sin skepsis….han har sit helt eget (!) tech-rum. Ja, du læste rigtigt. Jeg har ikke inddraget et værelse i huset til walk-in eller lignende, men i stedet “doneret” det til ham og alt hans elektronik og mange dimser. Vi kalder det biografien, fordi han blandt andet har et gigant stort lærred og en projektor derinde, som han da også venligt låner ud til børnene, men ret skal være ret; når man har sit helt eget rum og kan stopfylde det med elektronisk dimseri, så skal man altså ikke pege fingre af lidt flamingo væg.

Jeg synes, det er blevet så fint derinde. Lige nu sover de to sammen, Elliot har ikke endnu sit eget værelse, men vi har et “i overskud” (og det er ikke tech-rummet, haha), til når den dag kommer, men indtil nu, vil de altså helst lege og sove sammen. Og det er da kun hyggeligt <3 Og så må lillebror altså finde sig i at være omringet af lyserød, for det er nu engang storesøsters oprindelige værelse. Og han er – big surprise – da også komplet ligeglad 😉

Hendes seng fra Flexa er sådan et stort hit. Hun elsker den. Og det kan jeg godt forstå. Faktisk er de voksne i husstanden også svært begejstrede, for den er så lang og bred, at vi også nemt kan ligge ved siden af og læse godnat historie, noget der sket ikke var en mulighed i den gamle. Der sad vi krumbøjet på gulvet i alverdens ubekvemme stillinger. Det her er meget hyggeligere!

Jeg tror faktisk også, hun nemt kunne have en veninde deroppe sammen med hende, til når hun har sleep-over, men de plejer nu at foretrække “biografen” og slå-ud-sofaen derinde, fyldt med kæmpe puder og tæpper 😉 Men skønt at muligheden er der.

Jeg overvejer også denne natlampe fra samme serie hos Flexa, for det ville være ret fint over sengen.

Tapetet har jeg købt her, da det kun er en enkelt væg, har jeg kunnet nøjes med en enkelt bestilling. Hendes puf er den her, som jeg har vist før herinde og sengetøjet er det her, som jeg klikkede hjem efter at have lavet den her collage 😉

 

5 kommentarer

 • Nat R

  Så fint et værelse hun har fået!:) mht tapet, betyder det, at én rulle har været nok til en hel væg? (Sorry, men det her tapetgejl er meget nyt for mig ;-)). God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det betyder det faktisk 😉 MEN. Det er faktisk ikke en her væg, for den væg, hvorpå det er sat op har sådan et indhak og selve indhakket, det har faktisk et andet tapet, som vi satte op, da vi flyttede ind. Så det er lidt mindre end en væg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   *hel væg, skulle der stå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Louise, kunne du lokkes til på et tidspunkt at skrive mere om det med at børnene deler værelse og sover sammen – trods aldersforskellen også? Jeg har en dreng på fire og en pige på snart et år, og meningen er at hun snart skal rykke ind og sove hos ham. Men hvordan med putningen og nattesøvnen hos begge? Puttes de samtidig eller forskudt? Vækker de hinanden om natten? Jeg kan ikke helt greje det og vil meget gerne høre dine/jeres erfaringer ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MORS DAG LIGE OM HJØRNET - 14 GAVEIDEER