DEN MEST INTELLIGENTE LØSNING I VORES HJEM

PLUM INTERIOR – ON MY MIND

1. Cado vase fra Holmegaard // 2. Side table fra Ferm Living // 3. Galerie Maegt plakat fra Permild Rosengreen// 4. Raw, Kogebog med vegetar opskrifter // 5. Centerpiece Murano Glas vase // 6. Angui bench fra AYTM 

Jeg er som en gal hund for tiden, når det kommer til bolig indretning. Jeg vil ændre sådan ca. alt herhjemme. Når jeg er i de her periode, så skiftevis hader og elsker jeg det. For det er både enormt belastende og naturligvis også sjovt. Gad vide om jeg nogensinde bliver “tilfreds”? Altså det er jeg naturligvis sådan grundlæggende. Men der er bare stadig mange små finesser i flere af husets rum, som jeg ikke har knækket 100%.

Lige nu drømmer jeg om mere farve, flere billeder, mere kunst, skulpturer, glas, vaser, flere organiske former. Men virkeligheden er altså, vi er i gang med at få lavet måske husets mest usexede rum; bryggerset. Og her passer ingen af ovenviste ting særligt oplagt ind, haha.

Så i stedet for at shoppe lækre blommefarvede velourbænke, røgfarvet glasvaser, smukke plakater og skulpturelle sideborde, så står den på storkøb i Silvan, stålben, stikkontakter, industrivask, vasketøjssøjle og andre suuuuper spændende ting. Anyway, det er faktisk et rum, jeg bruger umanerligt meget – jeg føler somme tider ikke, at jeg laver andet end at vaske tøj. Og det var tiltrængt. Meget. Så jeg er faktisk ret glad for, at vi endeligt har fået taget hul….selvom jeg til hver en tid hellere gik amok i boligforskønnende interiør uden andre store funktioner end opdateret æstetik 😉

2 kommentarer

  • Linda Jørgensen

    Glæder mig til at se det nye bryggers her på siden når I er færdige. Er selv i gang med samme på 4. måned nu (dvs min gør det selv mand er)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg kan godt forstå du har de ting på hjernen det bliver da for fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN MEST INTELLIGENTE LØSNING I VORES HJEM