PLUM INTERIOR - ON MY MIND

SANDY SUMMER BUSINESS

1. Cool ternet suit med stumpebukser ARKET // 2. Smuk Cargo kjole med bælte H&M // 3. Celine Vintage taske, buckett bag fra Vestiaire Collective // 4. Vintage Chanel hoops fra Vestiaire Collective // 5. Puma pale pink Rs- X Sneakers // 6. Light Yellow shorts Suit fra ARKET // 7. Chanel vintage choker halskæde fra Vestiaire Collective // 8. Samme som nr. 6 // 9. Prikket kjole Moves by Minimum 

Om lidt er det sommer, det kan jeg mærke. Og om lidt, så skal jeg have brune ben og kolde drinks. Jeg skal tørlægge alle byens is-kiosker og slænge mig i parker, mens jeg misser mod solen. Jeg skal sidde i solnedgangen ude ved Reffen med en håndøl og benene dinglende ud over vandet, jeg skal til udendørs koncerter og jeg skal have iskaffe to-go i svinske mængder. Jeg skal spotte alle byens bedste udendørsserveringer og have Frosé, som var der ingen dag i morgen.

Sådan ser det ud inde i mit hoved, i hvert fald. Gerne tilsat alt det ovenviste. Det ville fuldende mit indre billede af en sløv, salig sommer, som dog stadigt er serious business. Det shorts suit, de sneakers, den kjole, de hoops, den kæde, den taske <3 Hver for sig og sammen, tilsat solkyssede kinder, skades og iskaffe – DET er sommer, sgu!

Sneaks har jeg allerede klikket hjem. De var for gode. De her er også vildt cool. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLUM INTERIOR - ON MY MIND