PARFUME LAVET AF AFFALD

SOMMER I BOLCHESTRIBER

Jeg er som besat af bolchestriber. Det skriger da bare sommer, synes I ikke? Og så er det simpelthen så fint til solbrun sommerglød.

Der er rigtig mange gode bud derude. Jeg synes faktisk, at den der sær-kollektion, som er lavet mellem Elle Style Awards/ Marlene Birger/ Boozt er mægtig fin. I alle modellerne faktisk. Her er den nougatfarvede (Nr. 2) og den røde (Nr. 5) fremhævet, men begge modeller fåes også med blå stribe. Så fine..

Skjorten fra Gina Tricot ( Nr. 4) er altså også super fin. Og meget anvendelig. Og ellers er den her skjorte fra Mos Mosh ( Nr. 3) godt nok også smuk med nogle lækre detaljer.

Jeg elsker den slags nemme sommertøj. Det kan sammensættes med næsten alt. Og hvis nu min mand kiggede med, eller andre, der skulle få lyst at give mig en spontan kærlighedsgave, så ville de her labre bolchestriber da ærlig talt gå ret godt hånd i hånd med en halskæde fra Jane Kønig fx, synes I ikke?

H&M har også et par virkelig gode bud. Både den her er jeg lun på og også den her. Virkelig labre sommerstyles, der kan gå til alt fra sommerhushygge til fransk feriestemning.

Og så har søde Rikke jo lavet de smukkeste kjoler fra Month of May. Og den her – ( Nr. 1) uhhh, den lokker dælmer stort! Flæsen er lige prikken over i-ét….!

I den mere dyre ende, drømmer jeg om et lækkert armbåndsur (ejer faktisk slet ikke noget) og en Diamond Shield ring fra Jane Kønig, der bare laver smukke smykker generelt, der i den grad matcher en solkysset sommerhånd. Meeen, det må jeg vist begynde at spare sammen til, for det rækker ud over månedsbudgettet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARFUME LAVET AF AFFALD