NÅR DIT BARN IKKE TALER

10 SOMMER BEAUTY FAVORITTER NU

Indeholder reklame

Det er et stykke tid siden, jeg sidst har anbefalet beauty herinde, men jeg har fået anskaffet mig så meget godt på det seneste, at jeg synes, det er på tide. Flere af produkterne er modtaget til test, hvorfor indlægget er markeret som reklame, men nogle har jeg også selv købt. Fælles for dem alle her er, at jeg er blevet rigtig glad for dem – og bruger dem alle flittigt, fordi de på den ene eller anden måde opfylder et konkret behov.

Og så har de også det til fælles, at de er særligt gode nu her, hvor det er sommer og man mangler lidt ekstra fugt, lidt mere glød, lidt mere pleje, taget sol, vand, sand med mere i betragtning. Jeg bruger ikke dem alle sammen hver dag – men jeg bruger dem hyppigt. Jeg synes virkelig, det er gode produkter, der holder, hvad de lover.

1. St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist

Den her er intet mindre end genial. Så er det sagt. Jeg elsker den. Det er en face mist og ærlig talt lidt et sommer must-have produkt. Den fastlåser selvbruner-ingredienserne på huden og beskytter samtidig huden. Den kan også bruges som primer, til at opfriske makeup i løbet af dagen eller til at opretholde din solkyssede hud. I løbet af 4-8 timer udvikler gløden sig til en naturlig gylden tone, som holder i nogle dage. Misten indeholder hibiscusblomster-ekstrakt, og mandarinvand, der har en genopfriskende virkning. Derudover også hyaluronsyre og pentavitin TM, der skulle sikre fugt og glød.

Den giver en perfekt solkysset hud  – og er samtidig så behagelig at pifte på. Man mærker virkelig, at den også giver fugt.

I finder den fx her 

2. & 3. Vichy Minéral 89 booster + Eyes

Vichy Minéral 89 booster er en let gelécreme med koncentrerede ingredienser, som gør huden mere modstandsdygtig over for udefrakommende påvirkninger som ex forurening samtidig med at huden fugtes, styrkes og tilføres glød. Det er så rar at få på huden og rigtig god, hvis man har tendens til tør hud i ansigtet. Fedter ikke.
Find den her

Vichy Minéral89 Eyes
Den nyeste innovation inden for Minéral 89. Den første øjenpleje med 89% termalsk kildevand, der giver øjenområdet et øjeblikkeligt, frisk boost. Det skulle være særligt unikt filtreret vand med nogle ret gode og sjældne mineraler. Udvundet fra Auvergnes vulkaners klippeside. Jojo…

Det er især det mineralrige kildevand og hudplejens powerkerne; hyaluronsyre, der er de kraftfulde, aktive ingredienser. Uanset, så fugter den super godt og tager faktisk de mørke render under øjnene, når man som jeg har en del vågne nætter. Så den kan klart anbefales. Der er også koffein i. Som var den lavet til småbørnsmødre 😉
Find den her 

4. La Roche-Posay Toleriane Ultra 8

Jeg elsker ansigts-mist. Jeg ved sgu ikke helt hvorfor, men jeg elsker det! Synes det er så nemt og effektfuldt. Og denne ingen undtagelse. Det er en koncentreret og beroligende mist til ansigtet, der giver øjeblikkelig fugt til sensitiv hud. Sprayes på huden i ansigtet morgen og aften, eller i løbet af dagen, når huden er dehydreret. Spray i en afstand på 15 cm. (Luk munden og øjnene under påføring).

Find den her

5. Matas My Moments Fresh Start Body Scrub

Det behøver ikke være dyrt, for at det er godt. Her er en frisk og vitaminrig salt scrub, der plejer huden og polerer den blød og glat. My Moments Fresh Start Body Scrub er god til hud, der er lidt træt og måske tør efter strandture med mere. Badescrubben indeholder ekstrakt af havtang, og det skulle altså være med til at virke blødgørende og fugtgivende.

Desuden er der æbleekstrakt i – der stimulerer cellefornyelsen og bidrager til at opretholde en spændstig hud. Og økologisk mandelolie, der øger elasticiteten i huden.

Find den her 

6. M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Det er udråbt til vidundermiddel af mange og jeg forstår hvorfor. Den ER effektiv. Og smart her om sommeren, hvor man ikke rigtig gider for meget makeup og mascara, når man bader og sveder. Så hellere vedligeholde og forlænge sine egne vipper, ik?

Den hjælper kort sagt til stærkere, længere og mere fyldige vipper. Vippeserumet indeholder det meget aktive stof MDN, som stimulerer vippernes naturlige vækst, mens Biotin (Vitamin B7) virker styrkende på vipperne og forlænger deres levetid. Efter bare 6-8 uger vil man oftest begynde at kunne se resultater.

I finder den fx her 

7. Squalan Cleansing Gel

En super lækker rensegel, som er både mild, dybderensende og nærende. Den er enormt rig på planteolier som squalane, der blødgør og nærer huden og Moringaolie, som er kendt for sine naturligt rensende egenskaber.

Den renser huden i dybden uden at udtørre og huden er super blød bagefter. Og den har sådan en lækker konsistens. Og så er den vegansk, bæredygtigt produceret og 100% naturlig.

Squalanolie bruges tit i hudplejeprodukter til at helbrede solskadet, rynket og misfarvet hud. Så det er et ret lækkert produkt, der afhjælper mange ting. Squalan blev lanceret i Danmark i januar 201, så det er stadig ret nyt og forhandles hovedsageligt hos udvalgte klinikker og spasteder – og på honeygreen.dk. Find den her. 

Den kan også anvendes som shaving cream og er særligt velegnet til intimområdet, hvor huden ikke har godt af skrappe produkter, der kan forstyrre PH-værdien. Ret skønt med sådan et multi produkt!

8.  David Mallett Volume Powder

David Mallett er frisør for en række kendte modeller og skuespillere, og derfor har hans produkter allerede opnået stjernestatus.

Men David Mallett er ikke bare frisør for stjernerne i Paris – han laver også gode hårprodukter, der faktisk ER ret vidunderlige. Den her hårpudder er genial til de dage, hvor man ikke lige gider vaske hår. Det får håret til at se mere sundt og knap så fedtet ud og den efterlader håret blødt og ikke tørt og underligt, som jeg ellers synes mange andre hårpuddere gør. Samtidig er den nem at have med i tasken og meget drøj i brug.

Jeg bruger ret ofte hårpudder, fordi sådan er det travle liv med små børn og tætpakket skema jo 😉

Det forhandles på hans eget site eller eksempelvis på net-a-porter – og der er ret mange skønne produkter. Gold Dust er som denne men med guldstøv i! Så sejt inden en fest!

Lookfantastic har også hans produkter. Har hørt rigtig meget godt om hår-maskerne, men endnu selv til gode at prøve dem.

9. Vita Liberata Body Blur Latte

Okay, et RET genialt produkt. Så det anbefalet flere steder og købte den for en måned siden. Er mega begejstret for den. De kalder den en body makeup og selvbruner i én. Den giver en naturlig flot, bronzeagtig glød. Bruger den især på benene.

Den minimerer synligheden af åreknuder/vener, cellulite, samt mindre ar osv. Lidt som en slags foundation på en måde. Og har så også selvbruner effekt, der holder i op til 5-6 dage. Den dækkende “makeup”, som minimerer hudens ”skavanker” holder i op til 24 timer.

Body Blur Latte fra Vita Liberata er en farvet bodylotion, og huden får en ensartet, fejlfri finish. Cremen kan udover kroppen også bruges til ansigtet til at ensarte huden og give en lækker udstråling. Den trænger hurtigt ind i huden og har en masse fugtgivende ingredienser som aloe vera og panthenol, der genopretter hudens naturlige fugtbalance og sørger for en udglattet finish. Den er desuden økologisk og fri for parfume, alkohol og parabener.

Vask hænder efter påføring. Find den her. 

10. St. Tropez Gradual Tan Everyday Body Lotion

Igen et uundværligt produkt, hvis man som jeg, godt kan lide lidt farve på ben og arme, uden at det bliver for meget. Gradual Tan Everyday Body Lotion fra St. Tropez er en selvbruner-lotion, der giver en naturlig solbrun farve.

Det er virkelig et godt produkt! Det kan ikke gå galt med den her!

Huden bliver fugtet super godt – den har aloe vera i og det må være blandt forklaringen. Derudover indeholder den alge-ekstrakt, der tilfører E-vitaminer til huden, virker beskyttende og giver en opstramning. Den giver dig gradvist et naturligt, sommerbrunt look. Jeg bruger den hver anden dag efter bad. Og den sikrer at mine ben tåler dagens lys uden at jeg ligner en maddike 😉

Den skal påføres på ren og tør hud, hvor farven udvikler sig over 4-12 timer. Den kan med fordel bare bruges i stedet for din normale bodylotion – for at bevare den sommerbrune farve.

I finder den fx her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR DIT BARN IKKE TALER