GLIMMER PÅ OG OP PÅ KAMINHYLDEN

EFTERÅR – HVORNÅR?

1. Nederdel fra Molo // 2. Hue fra Miniature // 3. Vinterstøvler fra Angulus // 4. Undertrøje fra Rosemunde // 5. Strømper fra Melton // 6. Taske fra Soft Gallery // 7. Halsedisse fra Huttelihut // 8. Nederdel fra MarMar // 9. Hue med kvast fra MP // 10. Jakke fra Miniature 

Det er lidt en underlig overgangsperiode, vi er midt i lige nu. I hvert fald, når man er mig. På den ene side sidder jeg og googler badeferier og solcremer og drømmer om at forlænge sommerfølelsen med poolliv og solgaranti. På den anden side er jeg ved at få installeret brændeovn og har lyst til at tømme hele bankbogen hos diverse børnewebshops, for jeg er samtidig så klar på brændte efterårsfarver, lune støvler, hjemlig hygge og simreretter. Ja, jeg er splittet. For mine to absolut favorit årstider er sommer og efterår. Og det er altså kilde til stor forvirring i mit sind, at de to netop overlapper hinanden. Den vemod og melankoli, jeg unægteligt føler, når jeg mærker, at sommeren for alvor er på vej retur, er samtidig blandet med en barnlig begejstring for dét, der kommer lige rundt om hjørnet.

En af årsagerne til, at jeg elsker efterår, det er årstidens farver. Jeg er vild med det, når bladene bliver gyldne og aftenlyset ligeså. Jeg elsker alt den hygge, der kommer snigende i takt med efteråret. Og den hygge får jeg altid lyst til at implementere i vores garderobe – og hjem. Jeg drømmer således om lækre plaider, vamsede hjemmesko, ny brændeovn, skønne huer, lune jakker og alt der imellem.

Jeg kommer klart til at klikke en del af disse ting hjem. Skal bare lige diskutere færdig med min indre klædeskabs-nazi om, hvad der er mest akut og konkret behov for. Lige nu føles det som en unødvendig samtale. Tænker det hele burde anskaffes. Men mon ikke nazi-Lis alligevel får kogt det ned til halvdelen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLIMMER PÅ OG OP PÅ KAMINHYLDEN