VORES MINI FERIE TIL DYREPARKEN I NORGE

SKOLEKLAR – I EN GOD SAGS TJENESTE!

Reklame for Neye

Vidste du, at du kan være med til aktivt at støtte kræftforskning i Danmark, hvis du handler hos Neye? Jeg gjorde ikke.

Som nævnt kalder skolelivet igen og nu hedder det 2. klasse. Min store pige har glædet sig og som jeg nævnte i et tidligere indlæg, har vi skullet finde en ny skoletaske. Her har lillebror fået lov at låne hendes gamle tur-rygsæk, for han ville også lege skolebarn 😉

Det blev denne sag fra mærket Beckmann, købt hos Neye. Den er perfekt til hende, fordi den er tilpas girly og fuld af sprudlende blomster, men lidt mindre pink end den forrige. Hun har nemlig meldt ud, at hendes nye yndlingsfarve ikke længere er lyserød, men nu er blå.

Og så er den dejligt rummelig, har ekstra rum indvendigt, så vi kan opdele bøger og nips – og er fuld af gode detaljer og med en rigtig god støtte i ryg og remme. Vi cykler ofte til skole, fordi jeg jo altså ikke kører bil og min mand ofte er på morgenarbejde og deraf har bilen. Det er ikke en lang tur, men den er for lang til at kunne gå. Jeg har Elliot på min cykel og både hans og mine ting. Så hun skal selv bære sin egen taske. Og derfor er det ekstra vigtigt, at det ikke bare er en taske, hun synes er pæn. Men som også giver den fornødne støtte og er behagelig for hende.

Desuden er det vigtigt, at der er små reflekser på, når vi cykler om vinteren. Det er mange måneder på et år, hvor morgenerne er mørke. Og selvom vi selvfølgelig kan hænge nogle på tasken, er det rart, der også sidder nogle der permanent.

Tasken fra Beckmann har en ret solid polstring i både ryg og skulderremme og det synes jeg, er ret vigtigt. Der er et rum til drikkedunken (som FYI er meget vigtigt, skulle jeg hilse og sige) og så er der et regnslag, som er fastgjort i en lomme under tasken, så vi kan trække det over tasken alle de dage, hvor vi cykler, når det regner. Og dén feature er altså RET smart. Vi har mange gange med den forrige taske oplevet at alt indholdet i tasken var gennemblødt.

Hvis du er i tvivl om en taske passer til dit barn, så kommer det dels an på barnets størrelse og så behov. I 0. klasse og delvist i 1. klasse er det stadigt begrænset, hvor mange bøger, de skal have med. Men det ændrer sig fra 2. klasse. Taskens højde skal helst være lige så lang som barnets ryg. Du kan måle fra skuldrene og til den nederste del af lænden. At stropperne kan reguleres er også ret smart, så tasken kan vokse med barnet. For man kan aldrig helt vide, hvornår de tager deres store ryk. Men os med skolebørn har nok prøvet, at de lige pludselig, som et lyn fra en klar himmel, er skudt gevaldigt i vejret.

Støt en god sag samtidig!

En anden ting, som jeg har ret meget optur over og synes skal nævnes, det er, at når man handler hos Neye – så står der i en lille bjælke under dér, hvor du klikker varen hjem, at ”dit køb støtter kræftforskning”.

Det betyder, at Neye-fonden, der ejer Neye, donerer sit overskud til kræftforskning i  Danmark. Det er sgu sejt. Så når man køber en taske eller kuffert eller en drikkedunk eller lignende hos dem, så støtter man samtidig en god sag.

Alene de seneste 4 år har de doneret mere end 40 millioner kroner, står der på sitet. Og du støtter, lige meget hvad du køber hos Neye. Uanset om det er i deres butikker eller online. Man kan læse mere på deres site om, hvilke donationer og hvordan, det tager sig ud.

Så hvis du også går og overvejer en ny skoletaske eller bare en hvilken som helst taske, så overvej da lige, om den kan findes her. Tænk at vi på den måde kan hjælpe hinanden, det er da virkelig fint, synes jeg.

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES MINI FERIE TIL DYREPARKEN I NORGE