STATUS PÅ SOMMEREN 19

SKOLESTART – KLAR, PARAT!

1. Denimskjorte fra H&M // 2. Leggins fra Zara // 3. Quiltet jakke fra Creamie // 4. Støvletter fra Zara // 5. Penalhus fra Beckmann // 6. Skoletaske fra Neye // 7. Kjole fra Tommy Hilfiger // 8. Drikkedunk fra Designletters // 9. Gummistøvler fra Petit Cherie // 10. Sweattrøje fra Zara // 11. Madkasse fra Designletters // 12. trenchcoat fra Creamie 

Nu hvor sommerferien er på sit sidste, er det på tide at se hen imod en ny skolestart. Vores store pige glæder sig umådeligt meget til at starte i 2. klasse. Det er stort. Og det kan jeg godt forstå. Generelt behøver hun jo ikke nyt tøj, blot fordi hun skal i skole, men til eksempel har hun ikke nogen jakke, da hun smed sin forhenværende væk lige inden sommerferien. Så det skal vi have fundet, indtil det igen hedder vinterjakker.

Derudover skal hun have en ny skoletaske. Hun har brugt den samme i 2 år – og det bærer den tydeligt præg af nu. Så det er på høje tid. Hun er jo stadig ret girly, men dog blevet en anelse mere ‘moden’ i sin smag, og er knap så draget mod lyserød, som ellers hidtil. Hun går lidt mere op i at være ‘sej’ nu også, haha. Så en blomstret taske med mørk baggrund, som den her kunne være en god mulighed, tænker jeg. Det samme gælder forholdsvis neutrale kjoler og trøjer, der dog stadig har flæser. For hun ER stadig glad for de feminine detaljer.

Gummistøvlerne er desuden også et ret godt bud. Det mangler hun nemlig også rigtig meget. Og de her har glimmer, men er stadig også seje samtidig. Og så er prisen rigtig god!

Drikkedunk, madkasse og penalhus har hun, men hvis ikke, så er de her da gode bud, ikke?

Er I klar til skolestart?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STATUS PÅ SOMMEREN 19