VM I LOGISTIK: TIME CHALLENGE FOR NEMLIG.COM

FUN FACTS OM ELLIOT …snart 3 år

Det er over et år siden, jeg sidst lavede en status på vores smukke ballademager. Og selvom han naturligvis har ændret sig og er vokset meget på dét år, så er der også mange ting, der er uforandret. Tænk at han snart bliver 3 år. Og skal i børnehave om lidt.

Han er stadig bom-stærk, favoritspisen er stadig is, kødpølse og pasta. Og han er stadig besat af biler.

Foruden de ovennævnte ting, så er han pjattet med rugbrød, rød saft og tandsmør.

– Dødssynd nummer 1 er i forlængelse af ovenstående, at putte kødsovs på hans pasta. Det. gør. man. ikke. Så bryder helvede løs. Ikke nok med at man drister sig til at servere ham den væmmelige spise, som han altså ingenlunde gider – man forpester tilmed hans pasta. Det er som at træde på en landmine.

– Biler er stadig det mest fantastiske i verden. Særligt brandbiler. Skarpt forfulgt af skraldebiler, gravkøer, politibiler og postbiler.

– Den nyeste fetish er Paw Patrol. Som sikkert mange andre drengebørn. Hans yndlingssko, yndlingstrøje og yndlingsnatsæt er således med Paw Patrol. Det hjælper også på hypen, at bedstevennen Hubert er lige så ekstatisk. Hver morgen sammenligner de Paw Patrol ting nede i vuggestuen. Først kommer Hubert spankulerende med sin Paw Patrol rygsæk, svinger den nonchalant foran Elliot og drejer rundt om sig selv et par gange. Ofte akkompagneret af klapsalver fra Elliot…..Dernæst træder Elliot et par skridt frem og vrikker veltilfreds med fødderne, så man rigtigt kan se de små farvestrålende sko med hundeheltene. Alt imens Hubert nikker anerkendende og begejstret råber ”FLÅÅÅT Eiioooot!”.

– Han elsker at bade. Hjemme i badekarret, i svømmehallen, i havet, i pool. Bare han kan bade. Hvor det altid er lidt en større overtalelses strategi, der skal foldes ud overfor storesøster, når man trænger til et bad, så behøver vi bare tænde for vandet med Elliot. 10 sekunder senere står han klar i gang med at afklæde sig. Enkelte gange er han simpelthen bare trådt direkte op i sit lille badekar fuldt iklædt tøj. Utålmodig er et andet karakteristika.

– Han har en klar prioriteret rækkefølge af yndlingsmennesker. Med storesøster på en absolut førsteplads. Hun er hans et og alt. Skarpt forfulgt af farfar. Som har en helt særlig stjerne. Det sker mindst et par gange om ugen, at han kommer med telefonen i hånden og spørger, om vi ikke lige kan ringe til farfar. Jeg er herefter usikker på, om det så er mor og far, eller i virkeligheden Hubert, der ligger nummer tre. Men vi er ikke øverst på listen i hvert fald, sådan har det været lige siden han var helt lille.

– Han er usandsynligt frygtløs. Hvilket både er lidt sjovt, ret kært og helt utroligt angstprovokerende. Han konsekvens beregner ikke. Livet skal leves. Når vi er i svømmehallen, kaster han sig resolut ud fra kanten, uden at give tegn først, skidt pyt med vand i hovedet og munden. Når vi kører på løbecykel, skal der fart på. Og hvis han vælter, så betyder det ikke, at man bliver mere forsigtig næste gang. Af samme årsag har han altid skrammer, buler, blå mærker og diverse. Jeg har ofte tænkt, det er godt, vi kun bor 5 minutter fra en skadestue.

– Lidt på samme note, kan han bedst lide ting, der er lidt farlige. Det er jo sødt nok, når det handler om krokodiller, tigere, Tyrannosaurus rexog den slags i pege bøgerne. Lidt mere anstrengende er det, at han slet ikke gider for eksempel frugt, der ellers er beregnet til små børn som banan, blomme, bær og den slags. I stedet vil han have alle de farlige frugter, som man ellers frarådes. Æble, pære, vindruer og den slags. Og da jeg ikke tør tage chancer, eftersom der to gange kom ambulancer med fuld udrykning i Elins vuggestue, grundet børn, der havde fået ovennævnte galt i halsen, så er det en evig kamp at gemme det væk. For det er samtidig præcis de ting, som storesøster vil have….suk.

– Han er meget glad for sin cykelhjelm. Så glad, at den også ofte er på, når vi kører i bil. Better safe than sorry, right?

– Han har lige lært at sige ’tissemand’. Et ord, han er blevet overordentligt glad for. Dels fordi han vitterlig ER meget stolt over den, dels fordi storesøster sprutter af grin, hver gang han siger det. Og sådan kan vi få timer til at gå….

– Han er, ligesom sin søster, helt vild med hunde. Især farmor og farfars. Tess er en gammel dame efterhånden, og jeg mistænker hende lidt for at mene, at han er en anelse pres og in her face. Men det lader Elliot sig ikke kue af. Der nusses og kysses og aes og møsses til den store guldmedalje.

Elliots trøje er fra ARKET, I finder den her. 

2 kommentarer

 • Sikke en glad lille dreng 🙂 Han minder meget om min egen dreng, som også er frygtløs og elsker is, kødpølse og pasta. Det er dog Gustav fra Gurli Gris der er den store helt herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha Ja Gurli husker jeg tydeligt fra min førstefødte 😉 Men for Elliot er det altså hundeheltene, der hitter, hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VM I LOGISTIK: TIME CHALLENGE FOR NEMLIG.COM