EFTERÅR - HVORNÅR?

I ØVRIGT….

 

***** Er det lidt svært med Instagram nogle gange. Man sidder dér og scroller på livet løs og får måske lige liket og swipet og sendt lidt for stærkt. Please sig, det ikke kun er mig? Forleden sendte en relativt ukendt kontakt på Instagram mig en sen aftentime et billede, der umiddelbart lignende hendes seng med en krøllet dyne og en tekst: ”Den største nussefis”……..

Det var et kattebillede ved nærmere eftersyn 😉 Det undrede mig da noget. Indtil der kom en undskyldende besked – den var ikke til mig, haha. Men til køberen af hendes kat. Godt så. Og faktisk har jeg lige for nyligt gjort det samme selv. Jeg sendte et billede af mine stilletter til én af mine mands venner en sen aften. Det synes han var pænt mærkeligt. Det kan jeg sådan set godt give ham ret i.

***** Er jeg begyndt at løbe igen. Endelig. Det har jeg været et stykke tid, men det er gået meget langsomt med at komme efter det. Jeg løb engang rigtig meget. Før børn. Men har ikke gjort det siden, jeg fødte Elin, der jo om lidt bliver 9. Så selvom mit hoved godt ved, at jeg kan træne mig til lange distancer, så har min krop lidt glemt, hvordan man gør. Eller det havde den indtil for nyligt. Jeg er stadig på vej – og ikke i mål, men nu har jeg meldt mig til et 10 km løb, så nu fanger bordet sgu!! Og det er lige om lidt. SHIT

***** Er billedet øverst taget på en aftenløbetur. Intet er redigeret og det er taget på et splitsekund, fordi jeg ikke ville holde pause. Er det ikke flot? Tænk at jeg nu også får den slags oplevelser med i hatten.

***** Er det suuper fedt, at jeg har meldt mig til løb med en veninde, der problemfrit løber 10 km flere gange om ugen. Det bliver så kønt: Hende, der forsøger at køre en samtale med mig undervejs, let svedig, men stadig ok lækker….Og så mig….en opkogt panda med hængevom og åndedrætsbesvær, der skal slæbes hen ad asfalten, mens jeg gennem mundvandet forsøger at gispe sammenhængende sætninger til hende. Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke må græde, når hun løber fra mig. Heller ikke, når hun står klar ved målstregen for at fiske mig over i vandret stilling. Bare jeg gennemfører. Hun aner slet ikke, hvor længe hun kommer til at stå og vente dér….

***** Er min nyeste crawing popcorn og hytteost. Ikke sammen naturligvis. Men shit, det er lækkert.

***** Er mine to største mareridt i livet rent faktisk netop indtruffet (næsten) for øjnene af mig. GYYYS.

Først læser jeg om en 8 meter lang haj spottet i dansk farvand!!! Og så ser jeg hos Annemette Voss, (Tryk på linket på eget ansvar, du får ødelagt din søvn!) at myten om, at man kan spise edderkopper om natten, desværre ikke er en myte. Og ja, hun vågnede af situationen. Og fik den i stedet mast ud over sin mund, tunge og ansigt. Jeg dør faktisk lige lidt, som jeg skriver det. Jeg.kan.ikke.
Mine to største og værste mareridt gennem hele livet har lige fundet reelt sted. Jeg kommer muligvis aldrig til at sove igen. Mon man kan sove med de der mundmasker på, som Japanerne går rundt med?

***** Har jeg en top 5 liste over dyr, jeg er rætti rætti bange for:
1. Hajer. (Tak for dårligt filmvalg dengang i Folkeren)
2. Edderkopper. Især de der gigant, nasty nogle. Med hår og horn og hugtænder (igen tak til filmindustrien for dén angst neurose).
3. Flagermus (utilregnelige, bakteriebefængte flyvende rotter, AD)
4. Krokodiller (Ren djævel)
5. Køer…….ja. Er blevet jagtet af én. Sådan ægte..i løb og med mavedybt MUUUHHH. En rigtig sur én. Og de er altså pænt store og ret scary, når de er tæt på og vrede. Fandenme ikke for sjov.

***** Er jeg faktisk blevet jagtet af en del sure dyr gennem tiden. Ved ikke lige, hvorfor jeg ender i dén situation. Men er også blevet jagtet af en virkelig vred hvalros på Kaikoura I New Zealand og af en meget gal flok vilde aber i Thailand.

***** Så skal jeg til Rom om lidt. (!!!!!!) Med min mand og nogle gode venner. Uden børn. Bare en weekend, uf, hvor jeg glæder mig. Det bliver så godt. Jeg tænker egentlig ikke, jeg skal lavet andet end at køre pastaretter og vin indenbords.

Ps: Så skal min mands ven, som jeg sendte stilletbilledet til også med. Så det bliver jo slet ikke akavet….

 

5 kommentarer

 • Cæcilie

  Jeg har sendt det der var meget værre til nogen som absolut ikke skulle modtage det… Tak for lort Snapchat (altså reelt var det nok ikke Snapchat skyld, men det føles bedre end at indrømme, at det nok står for egne fumlefingres regning) 🙈😂
  Så – god tur til Rom, det bliver godt! Jeg synes du skal pakke stiletterne i kufferten og tage dem på en aften dernede 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha årh, det er sådan noget, man bare håber ikke sker 😉 Forhåbentlig kunne du også grine lidt af det? 🙂 Men for fanden da, man når jo lige at slå sig selv i hovedet, haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Ja for pokker…. Jeg blev rød op over begge ører, men så måtte jeg også grine – hvad skal man næsten ellers gøre 😂 Og så håbe man måske også har fået en anden til at fnise lidt 🤷‍♀️😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har ikke prøvet at sende til den forkerte på Instagram. MEN er engang kommet til at uploade et yderst privat billede som profilbillede på facebook – aner stadig ikke hvordan jeg gjorde det. Kunne i min panik ikke få det fjernet og måtte ringe til min søster der fik slettet det 😅🙈🤷‍♀️ Har sjældent svedt så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, ja okay – den er heller ikke helt go 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅR - HVORNÅR?