LÆST, SET OG HØRT

SEJ SKOLEPIGE NU

1. Skoletaske fra Fjällräven fra Neye // 2. Basisbluse med flæse fra Petit by Sofie Schnoor // 3. Fin hårsløjfe fra Bow´s // 4. Smukkeste kjole fra Designers Remix, Girls // 5. Tørklæde fra LaLaBerlin // 6. Ternet jakke fra Molo // 7. Bæltetaske fra LaLaBerlin // 8. Støvletter fra Angulus // 9. Solbriller fra Izipizi Kids // 10. Jeans fra Tommy Hilfiger // 11. Kjole fra Soft Gallery

Når man kommer i 2. klasse, så er man definitivt sej. Sådan er det altså, hvis nogen skulle være i tvivl. Det er lidt sjovt at se og følge med i, hvordan vores store pige lige nu udvikler sig med lynets hast.

Men vi er også nødt til at tænke lidt frem mod efteråret. Belært af erfaring, så ved jeg, at det altid kommer bag på os, når vi pludselig står en morgen og skal i skole, og kulden er blevet mere markant og jakken og gummiskoene ikke helt er varme nok længere. De her støvler fra Angulus er ret perfekte, synes jeg, fordi de er så enkle og kan bruges til alt fra kjoler og bukser. Og har det dejligste fór indeni. Og så er de nemme at tage af og på, når man hurtigt skal på legepladsen i frikvarteret.

Med et par varme sko, en ordentlig jakke og et lille tørklæde kan man nemt forlænge garderoben ind i efteråret, indtil vinteren rigtigt kræver vanter, huer og flyverdragter. Jeg synes simpelthen den her jakke fra Molo er SÅ fin!

Og selvom man kører en sej sort garderobe, kan man jo sagtens pifte det op med smukke tern, sløjfer, lyserød taske og girly applikationer, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆST, SET OG HØRT