BØRNEHAVEKLAR

VM I LOGISTIK: TIME CHALLENGE FOR NEMLIG.COM

Reklame for Nemlig.com

Hverdagen er i gang igen for fuld hammer efter en god, lang sommerferie. Efteråret er ved at tage fat. Man kan mærke det komme, hver eneste morgen på cyklen. Sommeren og de lange, lyse dage er forbi. Skolen og vuggestuen spammer med forældrekaffe, sen-sommerfest, forældremøder, informationsdage og aktiviteter. Storesøsters dansehold er startet op igen, hun er begyndt til svømning og kor, lillebror skal starte i børnehaven om lidt, arbejdsmailen er tilbage på fuld tryk, nye møder, nye kunder og telefonen står ikke længere stille, som den gjorde det store dele af sommeren.

Der er kort sagt dømt VM i logistik.

Med to selvstændige voksne på matriklen og meget varierende arbejdstider, et barn på 3 år og én på 8, der også har kalenderen fuld af aktiviteter og fritidsaftaler, så kræver det mere end almindeligt meget overblik, at få alle ender til at mødes. Sådan er det. Ikke kun for os. Men for de fleste børnefamilier, tror jeg.

Jeg er blevet stillet en såkaldt Time Challenge af Nemlig.com, som jeg har sagt ja til: hvor meget tid sparer man egentlig i hverdagen, ved at handle hos Nemlig.com?

Kampagnen går i korte træk ud på, at jeg de næste tre uger ikke må handle online hos Nemlig.com overhovedet. Herefter må jeg så gerne – og skal prøve at se, hvor stor en forskel det helt basalt gør. (Det har faktisk allerede været en udfordring)….

Hvor meget tid bruger man egentlig på at handle?

Jeg kender ikke ret mange børnefamilier, der ikke (i hvert fald fra tid til anden) benytter sig af Nemlig.com og den store lise det er, at kunne handle online. Men jeg har faktisk aldrig overvejet, sådan helt konkret, hvor meget tid (og herunder ikke mindst energi og overskud), jeg sparer, når jeg gør det. Det letter på alle måder så mange klassiske situationer i en almindelig gennemsnitlig dag som børnefamilie. I “ulvetimen” eksempelvis, når børnene er hentet – men der skal købes ind. Det må næsten være hade situationen for de fleste. Der findes ikke mange ting, jeg har mindre lyst til.

Eller når man, som jeg i mandags efter en miniferie vågner, helt ør i hovedet af alt for lidt søvn og med øjenbetændelse og konstaterer, at køleskabet er gabende tomt og at jeg ikke engang har mælk til min kaffe. DÉR kunne jeg VIRKELIG godt have undværet den fysiske tur ned i det lokale supermarked.

Det var dertil heller ikke super morsomt at indse, at jeg var kommet hjem igen med nogle forkerte varer. Muligvis fordi jeg kun kunne se på ét øje. Jeg magtede simpelthen ikke gå tilbage igen og bytte. Jeg overvejede virkelig at snyde og logge ind på Nemlig.com, det indrømmer jeg gerne. Men jeg gjorde det ikke.

Min første uge af Time Challenge har således lagt hårdt ud. Med hjemkomst fra ferie, febersyg mindstebarn, mor med øjenbetændelse, overophedet arbejdsmail og lange dage på kontoret, flere dages dagsregn og overnattende gæster her i weekenden – og kun med fysiske besøg i butikker. Arrgh.

Nå, men selvom jeg skal undvære Nemlig, betyder det ikke, at DU skal.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode på 75 kr. til Nemlig: Guldlog75  gælder i perioden 12/9-18/9

Så kan I udnytte det lette liv, mens jeg okser gennem byen med indkøbsposer, børn og svømmetasker, nodebøger og gummistøvler. For med efteråret kommer også dagsregn og gemen blæst. Og nåå ja, fik jeg sagt, jeg ikke kører bil? Ja, alle mine indkøb foregår på cykel. Det bliver tre ret lange uger, fornemmer jeg 😉

OBS: Koden kan kun bruges af nye kunder og kan kun bruges en gang.

Happy shopping

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BØRNEHAVEKLAR