VORES NYESTE MEDLEM AF FAMILIEN !

7 GODE VINTERJAKKER

1. Camelcoat fra Zara lige her // 2. Sofie Schnoor frakke med pelskant lige her // 3. Aviator læder jakke med pels fra Toogoodtobebasic lige her // 4. Prikket frakke fra Résumé lige her (udsalg) // 5. Oversize wool jacket fra Arket lige her // 6. Gråbrun uld jakke fra Iro lige her // 7. Blå sailor look jakke fra Ellos lige her 

Den går ikke meget længere. Jeg er nødt til at indse det. Ikke at det som sådan generer mig, at jeg trænger til en ny vinterjakke i år. Det er en disciplin, jeg mestrer ret godt, det med at scrolle nettet tyndt efter pæne, nye styles, der kunne lune mit vinterfrosne korpus. Der er utroligt mange gode bud derude – og jeg har sværere ved at begrænse mig, end jeg har ved at finde mulige kandidater. Det er mere konstateringen af, at kulden kommer, der får mig til at gyse. Jeg tror på mange måder, jeg var et lykkeligere menneske, hvis jeg boede i et land, hvor det aldrig var vinter. Helt ærligt. Jeg er bare ikke god til det.

Men sådan er det jo nu engang og vinteren er tilmed lang. Min højtelskede vinterjakke fra Stine Goya, jeg har brugt de sidste 4-5 år er så tyndslidt, at jeg ikke kan undgå et jakkekøb denne sæson. Og jeg er svært draget af de mange beige og brune nuancer. Men den blå fra Ellos og den sorte i skind fra Toogoodtobebasic er altså heller ikke dumme bud.

Egentlig kan jeg lige så godt være ærlig: jeg ville hellere købe badetøj. Men det hjælper mig nok ikke stort gennem november, december og januar. Så jeg må indkredse favoritterne. Her er 7 af dem.

1 kommentar

  • Anja

    Kender det godt, aaalt for godt. Er også på udkig og det er svært. Har kig på en fra heartmade, men den er sort og vil egentlig gerne have en med lidt farve

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES NYESTE MEDLEM AF FAMILIEN !