NU STÅR VI OP TIL ET VARMT HUS OM MORGENEN!

SLIP FOR SLÆBET

Reklame for Nemlig.com 

Hvem vil egentlig ikke gerne have mere tid i hverdagen?

Som en helt almindelig, moderne, fortravlet og tætpakket børnefamilie anno 2019, så rækker jeg i alle tilfælde gerne lappen i vejret. Jeg kan lide at spare penge, jeg kan lide at spare på miljøet, jeg kan lide at spare kræfter og gøre livet nemmere – men mest af alt og uden øvrig sammenligning, så jeg kan lide at spare tid. TID. Det er ubetinget den mest dyrebare valuta, vi har.

Og det er netop hele omdrejningspunktet for min kampagne med Nemlig.com 

Kampagnen har, som I måske kan huske, været koblet til en ”Time Challenge” hvor jeg ikke måtte bruge Nemlig.com i de første 3 uger – og derefter da skulle handle på Nemlig.com.

Og ja – du får højest sandsynligt (meget) mere tid i hverdagen og en nemmere hverdag ved at handle hos Nemlig.com.

Jeg har i hvert fald sparet markant tid. Og jeg tænker egentlig, jeg er ret repræsentativ – hverken mega hurtig eller mega langsom til at handle?

Jeg tog i en af mine stories tid på en typisk og almindelig handle-tur – UDEN børn (vigtig detalje, for ellers kunne det snildt have taget længere). Jeg cykler – og inklusiv transport tog det mig 40 minutter. Når jeg handler hos Nemlig.com, så tager det til sammenligning knap 12-15 minutter. Og det er højt sat. Det tager ofte kortere tid. Fordi den husker mig og jeg ved, hvad der skal klikkes hjem og hvor jeg finder det.

Undersøgelser viser faktisk, at man sparer cirka 3 timer om ugen ved at købe dagligvarer online – ret vildt, ikke?

Tid man jo eksempelvis kan bruge sammen med sine børn, veninder eller familie i stedet!

 

Har I prøvet deres måltidskasser?  

Vi havde ikke prøvet dem, før jeg igangsatte kampagnen her. Men da det jo netop handler om at spare tid i hverdagen og få hverdagslivet til at glide nemmere, så kastede jeg mig naturligvis hurtigt ud i det. Vi er generelt glade for konceptet måltidskasser – og én af de store fordele ved Nemlig.com er, at de er super fleksible.

Her kan man vælge mellem 6 faste måltidskasser eller en såkaldt ”byg din egen” blandt 24 nye retter hver uge. Det giver et hav af muligheder og gør det muligt, at sammensætte meget individuelt. Desuden kræver det ikke, at man tegner abonnement eller lignende – og som min gode veninde pointerede – så kunne hun også være med, selvom hun er alene – for mange andre steder er der minimum på 3-4 personer pr. måltidskasse. Og i disse madspildstider, så er det jo en ret dum begrænsning at sætte ikke?

Det oplever jeg slet ikke hos Nemlig.com, og netop apropos madspil, så tror jeg, at vi her i familien indkøber/spiser/bruger mere optimalt, når vi benytter os af måltidskasser – simpelthen fordi vi så får det, vi skal bruge – hverken mere eller mindre.

Jeg tilhører nemlig ellers dén slags, der godt kan finde på at komme hjem med alt muligt unødigt, som jeg egentlig ikke skal bruge – bare fordi jeg liiiiiiige lod mig rive med. Og ud over at det er dumt rent økonomisk at købe for meget – så er det altså heller ikke ret miljøvenligt. Når vi benytter måltidskasser, kan vi tegne et meget tydeligere mad-budget og det ser faktisk ud til, at vi sparer på det herhjemme. Det skyldes helt klart, at vi ellers begge to ”over-handler”, når vi ikke planlægger – og netop derfor er det her en ret god hjælp i hverdagen.

Dertil kommer jo så alt det åbenlyst geniale:

Vi skal ikke fysisk af sted, ned med børnene og stresse over det, vi kan handler – når det passer os! Hvilket det faktisk typisk gør, når ungerne er lagt i seng og der er ro i lejeren. Altså efter kl. 20.00. Hvor langt de fleste butikker har lukket. Det er da ultra lækkert, at det lige kan klares fra sofaen! Jeg, der ikke kører bil, er godt nok også ydermere fan af det faktum, at jeg slipper for at slæbe alle de ting hjem.

Sidste lille – men ret gode – pointe

Ud over at de hos Nemlig.com har måltidskasser og ugeplaner, man kan hente, og et kæmpe sortiment af økologisk frugt og grønt, så er det jo altså også en helt oplagt mulighed for at få opskrifter og madplaner ind til hele ugen.

Det er måske én af de små uforudsete pointer, som min mand og jeg efter endt kampagne nu er allermest glade for. Og som er skyld i, at jeg kort forinden jeg skrev dette indlæg, lige netop har været inde og ligge en stor ordre på Nemlig.com, altså uden om kampagnen her, betalt og valgt af mig selv – fordi jeg virkelig har optur over det.

Vi har simpelthen fået SÅ meget god, ny inspiration. Ikke fancy og mærkeligt, konkret og brugbar, men nyt og anderledes, noget andet end det samme suppedas, vi vader rundt i igen og igen, når autopiloten slår til mit i ulvetimen og man febrilsk skal være kreativ i en køkken.

Vi har flere af retterne gemt og skal helt klart lave dem igen! De var nemme. Hurtige. Sunde. Og frem for alt et dejligt, tiltrængt friskt pust. Derfor fortsætter vi også med at købe de her måltidskasser. Nogle uger skal vi måske ikke have så mange. Andre uger lidt flere. Det kan vi regulere fra gang til gang.

Vi sparer så meget tid og får derfor helt automatisk mere overskud til de ting, vi egentlig meget hellere vil, når børnene er hentet fra skole og institution og vi har nogle timer sammen, inden madlavningen går i gang.

Helt ærligt, ikke – det ER altså en nemmere måde at handle ind på!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NU STÅR VI OP TIL ET VARMT HUS OM MORGENEN!