GIVER VI LIDT OP MED TIDEN?

SMUKKE INDUSTRIELLE PENDLER/ LOFTLAMPER

1. Colton loftlampe fra Ellos lige her // 2. Trading Pendel fra Ellos lige her // 3. Loftlampe Pals fra Ellos her // // 4. Muli-Lite fra Gubi i krom lige her // 5. Ambit pendel fra Muuto lige her // 6. Utzon pendant fra &Tradition lige her // 7. Loftlampe Fringe fra Ellos her // 8. Storm Pendel fra Ellos lige her // 9. Chambers Chandelier fra Menu her

I forlængelse af mit indlæg om Jo Hammerborg lampen, som der ofte lander spørgsmål omkring herinde, har jeg her fundet et par andre gode alternativer, hvis man ikke lige har heldet med at finde dén model brugt, eller bare kigger lidt i retning af noget lignende.

Industrielle enkle pendler, flere af dem i samme cylinder form og i krom/ stål, eller lamper der på anden vis er så rene i deres udtryk, at de rammer lidt samme stil. Rå men stadig stemningsskabende. Enkelt og stramt design, men aldrig kedeligt.

Et par af dem trækker på meget ens referencer. Nr. 7 er lidt sjov, fordi farven så tilmed stikker en del ud og trækker den endnu mere i retning af 60erne/ 70erne, mens nogle af de andre er langt mere nutidige i deres udtryk. Men jeg er uanset lidt pjattet med dem alle.

Prismæssigt spænder de bredt, nogle i den dyre ende, mens andre er helt humane. Til spørgsmålet om, hvad jeg selv gav for min Jo Hammerborg trombone pendel, så mener jeg, at jeg gav 1.300 kroner for den på DBA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIVER VI LIDT OP MED TIDEN?