Pictures:

Hvis intet andet er nævnt, er billederne på bloggen min personlige ejendom.
Skulle du få lyst til at bruge et billede andetsteds, så send en mail på info@guldlog.dk og spørge pænt om lov ? og kreditter med både navn og link.

De billeder, der ikke er mine egne, har jeg så vidt muligt altid fået tilladelse til at benytte. Derudover linker jeg altid tilbage til ejeren med både navn og link til hjemmesiden. Såfremt du alligevel skulle have indvendinger mod min brug af et billede, så kontakt mig på mail, så sørger jeg for at få det fjernet.

I own the rights to the pictures taken by me. All image use is non-commercial, for the purpose of commentary only. If you feel any violation please e-mail me and the images will be removed at once.

Please ask me/e-mail me before using my pictures. And do link back pls;-)

Commercial: Jeg bliver fra tid til anden kontaktet af firmaer, der ønsker at sende mig produkter, fordi de mener, det passer ind i de ting, jeg ellers blogger om. Det er skønt, at jeg bliver præsenteret for nye ting, som jeg kan fortælle dig om på bloggen!

Såfremt jeg er enige med dem i, at det kunne være interessant for både mig og mine besøgende, takker jeg ja til at modtage varen. Jeg garanterer dog ikke, at jeg dermed nævner produktet, men hvis jeg bliver begejstret over det, vil jeg gerne dele det med dig/jer.

Affiliatelinks: Disse links har som sådan ingen betydning for dig som læser. Jeg tjener en mindre procentdel af de køb, du foretager dig gennem disse links. Det er derfor udelukkende ved direkte køb, at webshoppen koster penge, når jeg benytter de links.

Jeg linker aldrig til ting, som jeg ikke har lyst til at anbefale og kan stå inde for personligt ? så disse links afviger ikke fra mine andre links på bloggen, men de er tydeligt markerede.

ALT hvad der står her på bloggen er udelukkende et udtryk for mine egne holdninger – og kan dermed ikke kobles til andre end mig alene.