Contact

Skriv hvis du har spørgsmål, ideer, ros, ris eller savner noget:-)

info@guldlog.dk

Guldlog.dk er en livsstilblog med fokus på design, familieliv, mad, rejser og mode til både mor og børn. Den læses typisk af kvinder mellem 20 og 45 år i en moderne familie.

XXXX

 

If you have any requests or you want to send us a feedback feel free to contact me at guldlog@looklab.dk

2013-10-26 15.06.32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

0 kommentarer

 1. Mia

  Dejligt at se en dansk blog som ikke er fuldstændig navlebeskuende. Jeg ved godt at bloggere oftest tager udgangspunkt i deres egen stil og smag, men det er skønt at få noget input udover det daglige klædeskabsbillede – Tak. Jeg kan se at bloggen er forholdvis ny og jeg vil spændt følge dens udvikling.

  Venligst Mia

  • Mange tak, det var vel nok en pænt af dig. Håber jeg kan leve op til det:)
   Mvh

 2. Du skriver helt fantastisk! Har lige læst hele din blog igennem.
  Dejligt at se noget mere dybt, end bare de normale modeblogs.
  //Mille

 3. Amalie Kjær Kold

  Hej Guldlog
  1000 tak for en fantastisk blog!
  Tænker om du ikke vil lave et indlæg om barnevogne og hvad I har besluttet jer for eller overvejer.
  Hilsen Amalie, der selv er et nervevrag og snot forvirret over valg af barnevogn til når vores lille april viol kommer til verden.

  • Hej
   Tak skal du have og tillykke til dig også! Så langt er vi slet ikke nået endnu:) Men joo, det kan da måske godt være, når jeg altså engang når dertil. Lige nu står den på jul og hygge og engang i januar, tror jeg, vi begynder at kigge os lidt rundt.
   Mvh

 4. Sara

  Hej!
  Vil bare lige rose dig for en super god og velskrevet blog. Du mixer tøj og mode med din personlighed og et rigtig smukt og humoristisk sprog på en rigtig god måde! Lige præcis hvad jeg har lyst til at læse og selv gerne vil lave.
  Det lyder også som om du beskæftiger dig med noget rigtig spændende. Må jeg spørge hvilken uddannelse du har taget?
  Fortsæt dit gode arbejde med din meget fine blog!
  Venlig hilsen Sara

 5. Anna

  Kære Guldlog,
  Allerførst – tak, for en rigtig, rigtig skøn, inspirerende og givende blog. Jeg er faktisk – for at være helt ærlig, ikke så meget for alle diverse modeblogs – men din blog rammer lige plet! Jeg er dagligt inde på den, for at se, hvad du nu har oplevet, og suger det til mig. Blev endelig ved med det skønne arbejde og med dine inspirerende ord!
  Jeg skriver også til dig (ville egentlig have skrevet privat, men kan ikke finde én mail til dig herinde…), fordi jeg godt kunne tænke mig, at høre lidt om din uddannelse m.m. Jeg selv læser Dansk på KU nu og er meget, meget glad for det. Dét har din mand læst, ikk? Må jeg spørge, hvad han arbejde med i dag og hvilket sidefag/tilvalg han tog sig…? Lige nu har jeg nemlig ret svært ved at forestille mig, hvor jeg ender og alle som har prøvet det samme som mig, er spændende at høre om. Jeg kan læse mig frem til, at du har læse Litteraturvidenskab – var du glad for det? Jeg overvejer det nemlig som sidefag og så læse min kandidat i dét. Tror du, der ville være gode jobmuligheder efterfølgende med en kombi. i Dansk og Litteraturvidenskab? Hvor læste du tilvalg i Journalistik henne – Kan man det på KU? Det var lige lidt spørgsmål nu – måske der komme flere hen ad vejen 🙂 Du må gerne svar på min private mail ags_dk@hotmail.com, hvis du hellere vil det. På forhånd tusind tak for din hjælp!

 6. Hej Anna
  Mange tak for de pæne og rosende ord – jeg sender dig en mail!

 7. Anna

  Det lyder dejligt – jeg glæder mig til at modtage mailen 🙂 🙂 Og: du fortjener al den ros!!!

 8. Birgitta Smitshuysen

  tak for en rigtig fin blog der er helt nede på jorden. Det er meget inspirerende og tilykke med den lille tøs hvor er hun herlig! Du skriver direkte fra hjerte og giver din egen mening. Tak igen!
  God søndag herfra og held og lykke fremover 🙂

 9. Mange tak:-) Er glad for du kan lide mit univers…

 10. Maria

  Har først opdaget din blog nu – men er vild med den! Du skriver virkeligt godt – og din passion for mode blandet med oplevelser fra din hverdag gør den interessant at læse! Vil bestemt følge den fremover:-)

  • Mange tak for de pæne ord:) det er jeg glad for at høre. Velkommen til!

 11. Sus

  Hjerteligt tillykke til Stine!! Skøn gave at få! <3

  Kære dejlige blog-damer.
  Med hensyn til konkurrencerne:
  Jeg vil lige sige, at jeg synes det er lidt fesent at lade tilfældighederne råde.
  Når I beder om en personlig beretning eller om noget fra vores liv, synes jeg, der er enormt mange, der er gode til at sætte ord på og besvare med hjertet.
  Derfor synes jeg, det er lidt kedeligt, når vinderen trækkes tilfældigt. Vinderen i denne konkurrence kunne have svaret tynd og kedeligt, og det synes jeg tager fokus fra den gode ide om at bede om vores tanker.
  (Jeg aner i øvrigt ikke hvad Stines beskrivelse af den bedste gave er, så tag det endelig ikke personligt).

  Jeg synes i øvrigt det vil sige noget om Jer, udlodderen, hvis I trækker en, der har rørt jer, og kommer med en beskrivelse om, hvorfor I har valgt som I har valgt.

  Just my 50 cents

  Herligst Sus
  Og tak for nogle dejlige blogs, piger!

  • guldlog

   Hej Sus

   Som sådan har du ret. Og vi er da også ofte ærgerlige over, ikke at kunne trække favoritten, når der kommer så utrolig mange fine og gode kommentarer. Men når det er sagt, så forsøger vi at veksle lidt. Og sidste gang jeg bad om en lignende kommentar, valgte jeg jo min favorit. (I præmien med Poppy Rose)….denne gang havde jeg allerede forinden besluttet at lave lodtrækning. En gang imellem er dette en fin løsning, andre gange er det noget andet! Og det ER jo også ok at svare kortfattet og ikke nødvendigvis uddybe:-) Men hvor er det skønt, at så mange har lyst og gør det! Jeg tror helt bestemt, der vil komme flere konkurrencer, hvor vi specifikt vælger vinderen ud fra den bedste kommentar. Men denne gang var det altså noget andet, der gjorde udslaget. Det hele skulle jo helst ikke blive for ensformigt:-)