bARBARA i gONGINI Taske

PINK SKY

I går var vi ude og gå en tur i Dyrehaven i den lyserøde himmel, det var koldt – men smukt. Efterhånden kan jeg ikke gå så langt mere, maven er begyndt at tynge og leddene ‘knirker’…. Men endnu vildere er det at tænke på, at for 8 måneder siden løb jeg halvmarathon – 22 km over broen til Sverige – på en super tid, uden egentlig at kunne mærke det. Nu er jeg FÆRDIG (som i helt færdig!!) efter en snegletempo tur rundt i Dyrehaven med indlagte bænkstop….Ha ha.. Tænk engang. Det tog mig halvandet år at bygge min kondi op, så jeg kunne løbe tre halvmarathons på tre måneder uden problemer. Det har taget mig rundt regnet 6 måneder at bryde det hele ned. Hmn…but still worth it!

Blazer: H&M/kjole: Rodebjer/leggins: Bllack Noir/støvler: Vila/jakke: Bruuns Bazar/tørklæde: Cos

Næste indlæg

bARBARA i gONGINI Taske