Photo Diary; week 4 - (part one)

The long and Winding Road


Selvom man skulle tro, det var nok med mine talrige Thailandsbombardementer, kan jeg alligevel ikke dy mig for at påminde om kategorien Travel. Kan jo se, I er mange, der læser med på rejseindlæggene. Og der er kommet en del flere læsere til med tiden, så et par af de ældre indlæg kan sikkert godt tåle en gentagelse.

Tag fx med til New York og se Art Exhibition i Meetpacking D, cupcakes og andet uundværligt, tag på Weinerei og loppemarked i Berlin, eller hvad med San Franciscos stejle gader og summende sporvogne, Las Vegas larmende casino-kliiing eller rejs knap 10 år tilbage i tiden og se Guld.log forcere Australien…jo jo, der er skam lidt for enhver.

Egentlig er jeg mest til byferie. Men kør-selv-ferie er heller ikke at kimse af. Vi har efterhånden gjort det meget; Frankrig, Tyskland, Italien & Portugal er set og oplevet gennem bilruden. Friheden, der følger med er vidunderlig. Her er et billede fra den mest ultimative roadtrip til dato – tværs gennem den Californiske ørken, dengang såvel distancen, døgnrytmen og hårlængden var lang:

Men selvom jeg elsker kulturens vingesus, cafeliv og kunst, dovne morgener og lange aftner i skæret fra alle byens lys, er storslået naturoplevelser, som dém b.la USA, Australien, New Zealand og Østen byder på, heller ikke at underkende.

Med alt dette sagt, var det måske ikke helt ligefor, at vores valg i år faldt på Thailand. Men der er jo kommet en knap 8 kg. tung og savlende kærlighedsklump ind i vores liv, hvilket trods alt forandrer visse vaner:-)

I år havde vi brug for at koble af. Være alene og mærke stilheden og roen. Samtidig med, at der gerne måtte være bare en anelse civiliseret og ordentlig infrastruktur, skulle uheldet nu være ude. Alt andet lige, er en rejse med baby på nye præmisser.

Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange, om jeg ikke vil lave en rejseguide til lange distancer med baby. Naturligvis. Den kommer snarest! Og det gør sidste del af fotodagbogen fra Thailand også. Stay tuned. Indtil da, kan I jo læse om andre spændende destinationer herinde….

8 kommentarer

 • Jeg Ælsker dine rejseindlæg og har virkelig nydt dem om Thailand; super smukke billeder og så skriver du jo super altså. Ren pleasure! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig lige til, når I tager til Frankrig igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Synes godt nok også det kribler for at komme ud i verden igen. Har nydt dine billeder fra Thailand og vil da lige se de andre indlæg igennem. Men det bli’r først efter dagens træning. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh!!! Jeg er lige selv kommet hjem fra fire måneder i Autralien, fiji, malaysia, singapore og Filippinerne og vil så gerne afsted igen – især efter dine billeder! 😀 Er billedet med koalaen fra lone pine koala sanctuary i Brisbane?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, det lyder godt nok også skønt!! Hvordan er Filippinerne? Og ja! Det er lige netop dér, det er fra! Godt set:-) Har du været der også?? (Koalaen sked i min hånd, mens billedet blev taget, haha – den må have følt sig rigtig godt hjemme;-)……………..)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Photo Diary; week 4 - (part one)