FREYA DALSJö

BARCELONA

Åhh, hvor gad jeg dog godt stadig være der. Havde glemt, hvor meget koldere det er herhjemme. Ku godt have brugt et par dage mere. Flere af jer har spurgt på en rejseguide. Og det vil jeg for så vidt godt lave. Men eftersom vi kun var der i fire dage denne gang og begge har været der flere gange før, så var turen på ingen måde dedikeret til turistede ting. Bare hygge og chill. Men jeg kan lave et par alternative guider. Til vintage shopping fx. Og Barcelona med børn;-) Indtil da er her lidt stemningsbilleder.

21 kommentarer

 • Barcelona med børn – ja tak! Og hvor ser Paven og hendes far søde ud på nederste billede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, den er jeg altså med på. Lidt fifs til Barcelona con los niños. Jeg var afsted på studietur med alle gymansiepigerne for en del år siden efterhånden. Og til sommer går turen så til det skønne spanske igen – denne gang med mini mussen og manden.. Lidt en anden rejse, så alle råd og tricks til bedst at slippe afsted med ferie i det meget varme spanske, tages imod med kyshånd!

   /Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine billeder – er en smule misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, tak 😉 Og jeg er faktisk også lidt misundelig nu, på manden, der jo stadig er der….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det skønt ud… Jeg vil suge alle tips du kommer med til mig 😀
  Jeg skal nemlig til Barcelona om 2 mdr. med en veninde.. det er første gang for os begge af komme derned, så det er altid rart at få lidt tips og tricks til shopping og god mad fx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Rigtig god tur. Barcelona er en skøn by fyldt med god mad, shopping, kultur, arkitektur og strand + byliv. Perfekt kombi, hvis du spørger mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Cant wait… Kæresten og jeg bookede fly igår til den første uge o maj. Kan du anbefale et hotel? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uha, nej, det kan jeg desværre ikke….denne gang boede vi på hotel, der var fundet og betalt af min mands arbejdsplads. Det var udemærket, men heller ikke vildere:) Men rigtig god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke R

  Ja tak til alternative guides:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Super fine billeder, drømmer mig væk 🙂
  Vil rigtig gerne høre tips til Barcelona med Barn. Skal afsted til sommer, har været i Barcelona flere gange men det bliver første gang efter jeg blev mut sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   nej, hvor dejligt! så må i nyde det rigtig meget! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak til guides – det vil jeg SÅ gerne have fra din hånd!

  Og så elsker elsker ELSKER jeg det sidste billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh skønne Spanien, man burde altså gå foråret i møde dernede af indtil det for alvor bliver lunt i DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   ja, jeg er meget meget enig, haha…..det burde man. og jeg aner ærlig talt heller ikke, hvorfor jeg dog tog hjem??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder – jeg elsker bare Barcelona 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det en sød læser, der gjorde mig opmærksom på det. Det er efterhånden ved at være lidt siden vi var i Barcelona, og dermed også siden jeg lavede artiklen. Dog havde jeg blot behøvet at åbne det nyeste nummer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREYA DALSJö