BARCELONA

VINTAGE SHOPS BARCELONA

Puha, er lovlig hårdt spændt for disse dage. Men er nu landet ovenpå en skøn tøsetur til Berlin og kan nu begynde at sortere billeder fra og koncentrere mig om Barcelona. Som nævnt var vi kun af sted en forlænget weekend og har begge været der før, så en egentlig rejseguide bliver det ikke til i denne omgang, for vi gad ikke se alle de klassiske turist spots igen. Vi hyggede mest, gik lange ture, spiste god mad og shoppede lidt. Men jeg tænkte, at en guide til vintage shopping måske var en god ide?

På Riera Baixa 22 finder du b.la Lullaby vintage store. En super skøn butik, hvor alt tøjet er inddelt efter årtier, så hvis man har et foretrukket, er det nemt at overskue. En rigtig god ide, synes jeg. Butikken har b.la samarbejdet med byens nationale teater samt flere cirkus, hvilket betyder stort udvalg af ekstreme rober;-) De har åbent mand. – fred. 11.00 til 15.00 og igen 17.00 til 20.30. Generelt er hele Riera Baxia fyldt med mindre vintage shop, så her er det godt at shoppe genbrug, hvis man ikke orker at lede for længe…

Hvis man kun kan nå én vintage store, mens man er i Barcelona skal det være Holala!.…Butikken er delt i to, hvoraf den ene er tøj, sko og smykker, mens den anden er møbler, brugskunst og interiør. Det er virkelig et skatkammer af rang. De har både voksen og børne tøj og voksen og børnemøbler. Samtidig fungerer begge steder også som galleri, hvor forskellige street art kunstnere udstiller på skift – fx. har danske HUskmitnavn for nyligt udstillet! Butikken er så absolut et besøg værd!

Jeg tjekker ind igen i aften med to vindere af det fine sæt fra Name It konkurrencen!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARCELONA