PARIS MON AMOUR

MERE BRYLLUP

Dagens smukke brudepar i smukke omgivelser efter vielsen

Den yndige kirke på toppen af Meursault

Vidundersmukke Manja med sit flotte headpiece fra Jannie Baltzer og brudekjolen med den bedårende ryg fra 3.1 Philip Lim

Slottet i Pommard, hvor selve festen og brylluppet blev holdt. Wow!

Det var en god fest 😉

12 kommentarer

 • Rebekka

  Det ligner virkelig en god fest!! 🙂

  Nu har jeg ingen planer om bryllup lige foreløbig, men noget af det, jeg glæder mig mest til, er bare at have alle dem man holder af omkring sig på sin særlige dag – DÉT må virkelig være fantastisk!!

  Og at feste igennem med sine veninder på dansegulvet! – I ser virkelig ud til at have det sjovt 🙂 🙂

  Skønne, skønne billeder 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du lyder helt som mig, Rebekka 😉 Forstået på den måde, at mange foretrækker et lille intimt bryllup, måske en get-away for to til en øde strand eller et quick fix i Las Vegas. Begge dele er cool – men for mig – og os, da vi skulle giftes, var det helt klart det vigtigste, at kunne samle alle vores nærmeste og dem, der betyder noget i vores liv fra nær og fjer og kunne samle dem og feste en hel dag og nat med dem alle sammen! Det var SÅ fantastisk <3 Jeg gik hjem på bare fødder gennem København i min brudekjole med slæbet hængende efter mig kl. 07.00 om morgenen, da vi skulle til Hotel sk Petri, min mand havde booket til os, og jeg husker bare følelsen af at være bund lykkelig. Både pga kærligheden naturligvis – men netop som du beskriver, fordi alle dem jeg holdt af var omkring mig en hel dag og fejrede min lykke med mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha… hvor er du god, at du fik billede af stiletterne, der var smidt 😉 Send gerne alle billeder på mail, om muligt <3 FANTASTISK dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg ELSKER de sidste billeder 😀
  Og tusind tak fordi du deler dine smukke billeder, Loui. Jeg synes det er SÅ hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Meget enig! Hun er en fantastisk smuk brud hende fru Manja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Wow den ryg! Den kjole er godt nok skøn og det er jo en man vil gemme og skatte hele livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, lige præcis. Jeg ELSKER at den er så enkel og at det hele ‘sker’ bagpå! Og de blonder – du skulle se de blonder tæt på, SÅ smukke, siger jeg dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare fantastisk smukt og gennemført ud. Et rigtig eventyrbryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var det virkelig også. Faktisk helt magisk. Meget unikt og personligt – og meget romantisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARIS MON AMOUR