BLÆR

VACATION ON WHEELS

Fremmede egne gennem en forrude, lyset fra dagens afslutning genspejlet i bilens lakerede overflade, vejens endeløse indsnævring under instrumentbrættet, landskabets konstante hamskifte og nye eventyr forude… Bilferie med en baby rummer naturligvis visse faldgruber og uundgåeligt pudsige stop på tarvelige restepladser – men heldigvis også mangefold magiske stunder, uventede oplevelser og følelsen af total frihed og livet i dets mest nærværende nu & her.

4 kommentarer

 • Hvor er det fint og spot-on beskrevet! Specielt de ‘pudsige stop på tarvelige restepladser’… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede billeder, Louise! Jeg har tilbragt de fleste af mine barndomssomre på bilferier i Sydfrankrig og får helt lyst til at stikke af med min egen lille familie nu 🙂 Det er bare sådan en dejlig fri måde at rejse sammen på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Mette – hvor er du heldig! Og så Sydfrankrig…det er jo så dejligt;-)
   Jeg var aldrig på den type ferie, da jeg var barn, men har altid været rigtig fascineret af konceptet. Jeg nyder at kunne gøre det nu med min lille familie og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLÆR