2013!

EFTER BRYLLUPPET

Jeg sad og kiggede arkiver igennem i går og fandt overraskende mange fine Frankrigsbilleder, jeg aldrig har fået vist jer. Muligvis nok fordi det hele kom til at gå op i bryllup i sommers, haha. Men nu var det altså også et ret storslået ét af slagsen jo 😉

Billederne her er fra dagen EFTER det store bryllup. Hvor vi var inviteret til Manjas svigerfamilies gård midt i vinmarkerne. Forestil jer turen igennem de lavtstående vinranker: Sirligt symetrisk grønne druer så langt øjet rækker, blå himmel, bagende sol og lyden af sten under dækkene. Længere og længere igennem vinranker og pludselig forude er en lille landsby. Her kører vi igennem en stor hvid jernport med familienavnet og ind på den hyggeligste gårdsplads.

I dét sekund, jeg stiger ud af bilen, mødes jeg af lyden af legende børn i perlegrus, klirrende bestik, grin og fjern snak, gammels Parisisk jazz fra en knitrende højtaler, der er trukket igennem vinduet fra det store rustikke landkøkken og to gryntende engelske bulldogs, Mona Lisa & Brutus, der har lagt sig i skyggen under et møllehjul……

På en forhøjning under tunge grønne drueklaser sidder hele den franske familie og spiser pølse, ost, brød, griner, snakker, pjatter og gestikulerer og drikker naturligvis egen vin, mens jeg i baggrunden kan skimte de store vintønder og hele produktionsapparatet. Vi taler virkelig autentisk stemning her!! Både min mand og jeg blev helt betaget af stedet og på vej hjem talte vi om, at vi begge havde haft små flashbacks til en af de tidlige scener i Godfather 😀 Hahaha…..Ja, jeg er meget misundelig på Manja! 

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2013!