SILKE BOMBER OG AFTENSOL

BARCELONA WITH KIDS

Apropos oplevelser og særlige øjeblikke med børn, var vi sidste år på ferie i Barcelona med Paven. På fredag drager vi mod Amsterdam og jeg er godt nok lidt spændt på, hvordan hun tager fly og alting denne gang. En 2 årig er alt andet lige en lidt større mundfuld end en 1 årig 😉 Hun plejer dog at være verdens sejeste lille rejse-pave, så mon ikke hun endnu en gang vil berige vores ferie yderligere. Jeg tror faktisk aldrig, jeg fik delt de fine billeder fra vores ferie, så her er et lille udpluk. Forlængede storby weekender med børn er simpelthen så hyggeligt. Hvis I har nogle gode fif til Amsterdam, så må I endelig ikke holde jer tilbage!

12 kommentarer

 • Tina

  Vi har rejst meget…. Og langt med vores børn, og vores frygt for transporten med børn er gang på gang gjort til skamme. Er sikker på i får en fantastisk tur… Og Amsterdam er fantastisk, også med børn. Har været der en uge med to børn på henholdsvis 1 og 3 år, og der er så mange oaser inde midt i byen, hvor både børn og forældre kan tá et frikvarter fra larm, sightseeing og butikker. Rigtig god rejse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, vi har heldigvis også hver eneste gang fået gjort vores frygt til skamme, så længe man er sammen, er der jo som regel ingen problemer 😉 Dejligt at høre, I også nød Amsterdam med børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det går fint – hvis hun mærker at i er trykke og glade… tror jeg også hun er – vi har altid rejst meget med vores drenge, både i fly og bil og eneste problem kan være ørene (hvis de ikke kan trykudligne)… sørg for hun tygger på noget hele tiden under op og nedtur 🙂
  – og så …. rigtig god tur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er faktisk også mest op og nedtur jeg tænker på. Sidste gang vi fløj med hende, gav vi hende jo bare en flaske…det kan man jo ikke rigtig længere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Kejseren var 2 1/2, da vi slæbte ham med på skiferie i Østrig med bil og autozug første gang. I år, som 3 1/2 årig har han været med på skiferie i Canada, hvorefter vi fortsatte til Hawaii på en uges badeferie. Tæskesej Kejser, der klarede talrige flyveture, lufthavne og hvad har vi til bravour. Så længe, vi havde fortalt ham, at “nu skal vi det og det” og han havde sin mor, IPad’en og et tæppe, var der ro på sølvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker det sidste billede 😀
  Jeg synes det sværeste ved at flyve med en 2-årig er at få dem til at sidde stille under start og landing, hvilket kræver en hel del underholdning. Ellers er jeg sikker på, I er good to go med verdens sejeste rejse-Pave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Manja. Jeg er også sikker på, vi får en rigtig god tur, men det er netop især landing og når vi letter, jeg er spændt på…og så måske lige elementet med at være spændt fast, når man er en krudtugle med ild i måsen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Grønkjær Kuhre

  Amsterdam: Anna var vild med at vi lejede cykler og kørte rundt – så vardet nærmest loge meget hvor henne….. På den anden side af Heineken musseet væk fra byen ligger et super marked med fødevarer og flere hyggelige cafeer – go there!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, det lyder dejligt Lise 🙂 Tak for tip! Lad os snakkes ved, når vi er hjemme igen. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  At rejse med børn er kun så besværligt, som man selv gør det til:) Vi sidder lige nu i det sydlige Thailand med to børn på hhv 2 og 10 år og har hverken holdt os tilbage fra hverken vandfaldsture med lidt trekking eller længere sejlture med longtailboat. Vores pige på to er vist lige så meget en sæk lopper som paven og vores dreng på 10 har autisme. Som Lise også skrev, hvis børn at mærke, at mor og far udviser tryghed og glæde så er man allerede godt på vej.
  Den klarer Paven uden problemer med et sæt cool forældre som jer:) Rigtig god tur til skønne AmsteEdam! Nyd hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Vi drager til Barcelona med vores søn på 4½, morfar og 2 andre familiemedlemmer på næste fredag. Har du tips til hvad vi ikke må gå glip af i børnehøjde?

  Har læst om akvariet, som er blevet et must. Vi har været der før vi fik vores søn, og jeg regner med, at ramblaen og park guell vil være hits, ligesom havnen (hvor vi skal bo) og parkerne langs stranden formentlig er det. Også Camp Nou er et must, når man er 4 år og fodboldglad. Men ud over det, ved jeg ikke helt hvad vi skal se.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SILKE BOMBER OG AFTENSOL