BABYBLÅ BESÆTTELSE

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

P1020100P1020076

Så er årets første rejse booket. Eller altså, jeg skal faktisk til Stockholm i morgen, men det er bare arbejde, så jo, årets første rejse venter i marts. Forhåbentlig kommer der mange flere. Som I kan se på Paven på billederne, er det lidt tid siden, vi var i Paris sidst. 2 år til sommer. Nu glæder vi os til at komme tilbage igen og vise hende byen og legepladserne, mens hun rent faktisk selv kan gå rundt. Juhhuuu. Vi skal besøge min mands søster, der har valgt at bosætte sig i den franske verdensmetropol, og ud over at vi naturligvis glæder os til at se og opleve byen gennem hendes øjne også, så er det altid forbundet med lidt henfalden pladderromantisk vemod, for det var også hér, at min mand i sin tid faldt på knæ og fortalte mig at han ville dele livet med mig. Ak, ja, lidt sødsuppe små sentimental må man da gerne være på sådan en dødsyg tirsdag, ik? 

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BABYBLÅ BESÆTTELSE