PAVEN 3 ÅR: VORES KVINDEKAMP

PARIS NU KOMMER VI!

P1020056P1020118P1020163

Hele hytten flyder, min kuffert har tilsyneladende ikke pakket sig selv, mens jeg var på arbejde i dag, hvilket jeg er ok skuffet over, jeg har fyldt en tændt radiator med våde tøjstykker i håb om at de når at tørre over natten, jeg mangler 2 x overfyldte mail-indbakker, havde håb og idealer om et par for-producerede indlæg og er alvorligt bagud på kaffe. Kan ikke helt finde ud af om man gør bedst i at lade alt sejle og gå i seng – og satse på at nå til bunds i morgen inden vi flyver – eller om jeg skal inddrage lidt nattesøvn for så til gengæld at vågne til et ‘rent bord’? Hmnnn……

Men i morgen er vi i Paris! Juuhu. Intet kunne passe mig bedre. Jeg glæder mig så meget, billederne her er to år gamle, fra da vi var der sommeren 2012. Paven raserede et par fortorvscafeer og fik nær kvalt en fransk due i chips, men ellers gik det strålende 😉 Vi fik både genset de dele af Paris, hvor vi var sammen inden Paven kom til verden et par år tidligere, og hvor min mand friede, vi fik set en enkelt kunstudstilling og spist en uforskammet stor mængde moules frites og brie. Helt perfekt. Jeg glæder mig til at gense byen, nu med stor og selvstændig pige. Er der nogen af jer, der har været i Paris med børn? Gode råd/tips & tricks er velkommen 😉

***

2 kommentarer

  • B

    God tur! Min mand og jeg var i Paris i starten af året med vores 2½ årige datter. Jardin du Luxembourg var et stort hit, både søen i parken hvor der søndag blev sejlet med både, samt legepladsen. Tænker også Montmartres trapper havde været en fest, men hun sov lur mens vi var der. Karrusellen overfor Eiffeltårnet var også en vinder. Var endvidere imponeret over, hvor naturligt det er at tage sit barn med ud at spise – franskmændene forventede klart, at hun forholdt sig nogenlunde roligt (altså masser af bøger, figurer mv. til underholdning), men udover det blev der ikke løftet et øjenbryn over at hun var med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder helt tiltrængt med sådan en tur til Paris! Nyd det, Louise! Jeg glæder mig til at se billeder fra det parisiske forår – jeg synes i hvert fald jeg har hørt noget om at vejret er bare lidt bedre der end her.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVEN 3 ÅR: VORES KVINDEKAMP