OM NY YNDLINGSDUFT OG DUMME MÆND!

PINK FAVORITES

P1340146_edited-1

1. Verdens bedste nødder: Summerbird // 2. Tørshampo: Lee Stafford // 3. hårfarve fra: Davines // 4. Louise Zeuthen: Krukke via Gyldendal // 5. Verdens bedste læbestift: Yves Rocher 

Et par pink favoritter. Bogen har jeg netop fået ind af døren. Og den glæder jeg mig til at læse. Det er en biografi om Suzanne Brøgger og jeg tror, der mange gode og sjove observationer heri. Jeg skal nok vende tilbage, når jeg har færdiglæst. Skylder jer også stadig en ‘anmeldelse’ af Der bor Hollywood stjerner på vejen af Maria Gerhardt. Jeg har bare så enormt mange indlæg, der stå i kø og venter. Men sidstnævnte er aldeles anbefalelsesværdig!

Den skræmmende pink hårbalsam fra Davines har jeg endnu til gode at prøve. Jeg blev blot så inspireret af flere fine blogs i sommers, der pludselig rendte rundt med sart pink hårtotter (den farver slet ikke så meget, som man måske skulle tro). Men indtil videre er det en af de der ting, jeg kigger på hver weekend – og udskyder. Måske fordi jeg ikke rigtig ‘tør’, haha? Måske lidt et fjollet køb, for den er ikke billig. Men nu må vi se. Paven ville forgude mig, hvis jeg pludselig fik pink hår!

Tørshampo & Summerbird chokoladenødder behøver vel næppe nærmere forklaring? De redder mange dage for mig. På hver deres måde 😉

Læbestiften er verdens bedste. Jeg elsker pink læber. De kan virkelig give det sidste til et enkelt outfit. Jeg er ikke så pæn med rød eller brun. Jeg er for lys, tror jeg? Det ser tåbeligt ud til mig. Men pink giver lige præcis det sidste ‘spark’, hvis jeg gerne vil se festlig ud. Jeg har altid denne i tasken. Hvis der spontant opstår noget, hvor jeg ellers synes mit tøj er for kedeligt til – så kan en pink læbestift virkelig gøre underværker. Den er tilmed virkelig billig! Og holder! Mega bonus.

Indlægget kan indeholde affilliate links

***

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM NY YNDLINGSDUFT OG DUMME MÆND!