VORES HJEM I MAD & BOLIG AUGUST!

WEEKEND I BARCELONA

barcelona1Som den skarpe læser nok har bemærket var vi et lille smut i Barcelona i weekenden. Måske en anelse ekstravagant bare sådan at smutte til Barcelona for en enkelt weekend – ud fredag, hjem søndag, kort og godt. Men det var nu helt bevidst – og et helt rigtigt valg, skulle det vise sig. Indrømmet; jeg kunne sagtens have brugt flere dage, men det tillod altså hverken job eller barn for vores vedkommende. Mens vi endnu kan, ville vi gerne have bare et lille bitte voksen pusterum, hvor vi bare var os.

Paven var derfor deponeret hos farmor og farfar, hvor hun blev forkælet i stride strømme og forældrene kunne samtidig nyde lidt alene tid og ro, inden vores lille enhed og familie om ganske kort tid bliver sat på en ny prøve. Vi ved jo af erfaring, at den første tid med ny baby kan være ret hektisk og aldeles altomgribende – og sådan skal det være. Det er helt fint. Men af samme årsag ville vi gerne nyde godt af den frihed, vi har netop nu: En stor pige på 5 år, der godt kan være på weekend hos bedsteforældrene – og vores dertilhørende mulighed for at få lidt kæreste tid.

Det var simpelthen så dejligt. Vi har begge haft rigtig travlt på job, og med en 5-årig terrorist i husstanden og en UBER træt gravid mor, der hver aften går i koma efter kl. 22.00, efterlader det ikke meget tid til dybe forældre samtaler og fingerfletning i solnedgangen. Slet ikke 😉 Vi tillod derfor os selv en rigtig luksus tur. Luksus forstået på dén måde, at vi i de tre dage KUN gjorde alt det, vi normalt ikke rigtig kan; Sove længe, spise laaange måltider og rent faktisk tale fulde sætninger sammen undervejs, dase på en liggestol ved poolen uden at rende rundt og mandsopdække barn, men rent faktisk læse – hele bøger – uden afbrydelser – gå lange aftenture i solnedgangen uden at have puttetider og bagkanter i baghovedet og alt den slags….Åhh, hvor var det skønt. Den slags kan virkelig anbefales.

barcelona3

Vi har begge været i Barcelona mange gange, både før og med Elin. Og både sammen og hver for sig. Så vi behøvede ikke tænke på at skulle nå at se noget bestemt – vi har set det. Vi kunne bare nyde varmen, stranden, poolen, hotellet og hinanden. Hvilket var helt perfekt. Man kommer hjem med en helt anden energi og gå-på-mod.

Jeg tænker at lave et indlæg om de steder, hvor vi spiste – for det skulle vise sig at være RIGTIG rigtig godt!! Faktisk takket være mange af jer – for jeg fik mange gode fif og tips på min Instagram, og vi blev godt nok heller ikke skuffede! Vi fik SÅ lækker mad. Den kommer snarest…..Når man ikke er længere væk, vil man jo gerne finde nogle gode steder – da der ikke rigtig er tid til for mange semi gode oplevelser – så jeg værdsatte de mange tips rigtig meget.

barcelona2

 

5 kommentarer

 • Det er altid dejligt med et lille pusterum, og kan godt forstå at I gerne ville gøre det inden i bliver 4.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lyder til at have været en skøn tur. Og jeg fik lyst til at tage min mand med til Barcelona og lade vores 3 årige have en fest sammen med sin bedste😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Har du nogle gode fif til hvor man skal bo, gode hoteller osv? 🙂

  Vi vejer lidt mellem Barcelona og Rom, og kan simpelthem ikke bestemme os.. Hvad er bedst, hvis man er et par (snart forældre) og bare gerne vil lidt væk og opleve lidt by og slappe af samtidig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uhh, nej desværre, det ved jeg faktisk ikke. Vi valgte blot et tilfældigt sted; der så viste sig at være mega gay hotel 😀 Det grinede vi bare af, men altså…det var MEGET gay; med mulighed for sensual massage og med 20 heftigt kyssende mænd i poolen etc, haha. Og nogle…øehm..lidt anderledes billeder på væggene 😉
   Vi har både været i Rom og Barcelona og jeg elsker begge steder! Dog har jeg kun prøvet Rom med barn – og ville jeg klart have froetrukket det uden! Vi har rejst SÅ mange steder med vores datter og det er eneste gang, jeg har følt, det var en klods om benet at have et barn med. Det er bare ikke en by, der er ret nem at rejse med barn i. Barcelona er super nem med børn! Og fantastisk dejlig uden 😉 Rom er mest til voksen ferie synes jeg. Også fordi de mange monumenter og aktiviteter, man kan se, ikke er ret børne venlige. Rom er dyrere at bo i end Barcelona. Og Barcelona er et godt miks af både strand, by, kultur og virkelig god mad. Rom er særligt stærk på storby feel og de mange historiske monumenter. Det er en vanvittigt smuk by! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES HJEM I MAD & BOLIG AUGUST!