HVERDAGS LUKSUS

SHINY SHOES, HOT PINK & FLOWER POWER

img_2575

Man kunne måske godt tænke, at jeg har gang i lidt for meget her. Og det har jeg da muligvis også. Metallic sneakers, (rumskib på fødderne som min datter kalder dem), pink clutch og storblomstret brokade jakke. Tja. Hvorfor jeg endte sådan ved jeg egentlig ikke, det var mere eller mindre tilfældigt, jeg følte bare for det den pågældende morgen. Jeg har stadig ret meget tøj i skabet, jeg slet ikke kan bruge, dels fordi jeg ikke endnu har tabt mig tilnærmelsesvist nok, dels fordi jeg ikke kan amme i det. Derfor ender nogen dage ud i nogle ret mystiske tøj sammensætninger. Og det her var sådan en morgen. Som bare alligevel – på en eller anden mærkelig måde – alligevel fungerede ok, synes jeg? Eller også er det bare mig, der er mægtig farveglad disse dage.

Tasken er ny og jeg elsker den! Har gået og sukket over den mægtig længe – og endelig synes jeg, det var forsvarligt at anskaffe mig den. Jeg kan ret godt lide at mine tasker – især de mindre af dem, er lidt knaldede, da det liver op på de fleste outfits. Jeg var meget splittet mellem den pink her og en knald orange. Jeg elsker begge farver. Men endte altså med den pink, da jeg trods alt oftere har pink på læber og negle end orange 😉

Skoene er fra Ellos og købt sidste sommer. De er SÅ behagelige. Jeg kan ikke se, de har dem i sølv længere – men til gengæld har de dem i bronze/guld. Det var da egentlig dem, jeg skulle have købt var? GULDlog….tsk.

 

img_2570img_2584

Bukser og bluse fra Zara // Jakke fra H&M (gammel) // solbriller: Bottega Veneta // clutch: Loewe // sko: Ellos, lignende HER

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVERDAGS LUKSUS