BLØDT EFTERÅR

NYE GAMLE FAVORITTER, PINK & TERN

ternpink

Nogle gange finder man gamle favoritter frem og ser dem med helt nye øjne. Sådan har jeg det med min ternede frakke fra H&M, som jeg købte sidste vinter, da jeg var vældigt gravid – og måske derfor blev vi aldrig rigtigt venner, frakken og jeg. Faktisk satte jeg den til salg, men heldigt for mig, så var der ingen, der gad købe den. For nu har vi genfundet hinanden og jeg er gået hen og blevet helt begejstret for den. Den er ikke ret nem at cykle i på grund af længden, men jeg cykler heller ikke ret meget, da det stadigt er lidt for tidligt med baby. Derimod går jeg mange ture med barnevognen, og på de råkolde dage er længden på frakken her helt perfekt. Det føles lidt som at være indrullet i et tæppe. Måske det i virkeligheden også ser sådan ud? Haha….

Uanset, så gør frakken mig helt glad og jeg bruger den faktisk mere end jeg ville have forudset. I virkeligheden er noget af det, jeg godt kan lide ved jakken, at den godt kan virke lidt vintage agtig. Og jeg ELSKER ternede vintage jakker. Jeg har et par stykker hængende faktisk. Og kunne da egentlig godt tænke mig snart at gå på jagt efter flere 😉 Hvis man så sammensætter det med sneaks, pink læbestift eller som her en taske i en opsigtsvækkende farve, så bliver udtrykket mere nutidigt og stadig med referencer til modens hype omkring nostalgi lige nu.

Hvis I også kunne tænke jeg vintage jakker og gode bud på, hvordan de kan se ud, så skrev jeg for noget tid siden en guide hertil ovre på dba.dk. Vinterens mode dikterer nemlig lige nu solide materialer, nostalgi og patina. Noget som især findes, når du søger vinterjakker brugt. I kan læse med her, hvis I lyster.

ternpink2

Frakken er fra H&M // Sneaks fra Balenciaga // Shades fra Bottega Veneta // Sweater fra Wood Wood // Clutch fra Loewe 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLØDT EFTERÅR