FÅ 25% RABAT PÅ BANAN BILLEDET

VORES HUS: FØR & EFTER

07c964dd-86c0-4fac-a656-d47d1df248cd

Ja, sådan så det altså ud i sommers. Ikke videre kønt, vel? 😉 Facaden var så gammel og slidt at vi var nødt til at hyre et hold håndværkere, der til at begynde med måtte slibe facaden helt i bund, for at kunne bygge den op igen. Det var lidt af en omgang, og selvom vi hele tiden godt har vidst, at det skulle gøres, så krævede det altså lige en ekstra dyb vejrtrækning ned i maven.

Da den nye facade skulle etableres pakkede de alle flader ind i blå plast – og den ene dag, der havde de altså ikke opdaget, at jeg var inde i huset – og baby udenfor i barnevognen. Så da jeg pludselig hører baby i alarmen vågne og tager i døren for at komme ud til ham, kan jeg ikke komme ud. De har simpelthen dækket alle åbninger/vinduer/døre med super super tape og plast – og er taget på frokost pause, haha….åh gud altså. Der gik vel små 10 minutter, og så skal jeg da ellers love for, at der kom et par håndværkere med en MEGET sur baby 😉

husetfor1

Vores facade skallede som det ses ret meget og det kunne ikke reddes ved en simpel lappe løsning. Så det hele skulle slibes helt af og ned, for så at kunne blive bygge op igen. Men nu står vores facade til gengæld også super skarpt og huset er endelig kommet til sin ret. Når man har et så enkelt og relativt skarpt funkishus som os, så betyder det altså en hel del for udtrykket.

husetfor2

Ja, det er egentlig utroligt, hvad en facade kan gøre. Det ligner næsten et andet hus nu. Vi er så glade for resultatet og nu glæder jeg mig bare til, at jeg i år kan få plantekasser, lidt grønt og måske endda nye havemøbler og lidt ekstra havehygge. Som det ses på billedet nedenfor, så står huset så flot og skarpt nu – men vores græsplæne led lidt under de mange stilladser og byggeplader. Det skal nu nok komme igen. Men det skal blive rart endelig at kunne holde ud af sidde ude og kigge på huset – før lignede det jo noget, der var løgn.

Vi har ikke verdens største have, men det er nu helt bevidst. Vi vil helst ikke have det alt for uoverkommeligt, der ligger meget arbejdet gemt i sådan én. Vi valgte faktisk to andre huse fra på grund af størrelsen af haven. Som (for os) var noget nær en park. Det orker vi slet ikke. Vi vil allerhelst bare have et lille frirum, hvor ungerne kan lege og vi kan grille og drikke kold róse 😉 Og det har vi heldigvis nu. Jeg overvejer dog også, om vi skal investere i et legehus, en sandkasse eller lignende, så der er lidt mere børnevenligt så at sige? Men det er altså ikke fordi vi har mega meget have plads.

husetefter2

Ja, sådan ser det så ud nu. Det er da blevet ret pænt, ikke?

husetefter1

….og sådan her så huset ud, da vi købte det, før vi fik slebet hele facaden ned:

img_9690

 

Ret markant forandring, ikke?
Jeg skylder jer også stadig en ordentlig omgang før og efter billeder fra huset INDVENDIGT. Der blev jo alligevel også gjort en hel del….jeg har bare så mange billeder, der skal sorteres og så er kvaliteten af dem desværre ikke blevet så gode. Men jeg tror, jeg vil gå i gang med det. Det er jo meget skægt at se udviklingen og processen, ikke.

6 kommentarer

 • Tina

  Det er blevet super flot:-)
  Jeg har gemt alle billeder af vores gård de sidste 25 år, så man kan følge udviklingen og nye løbende tiltag.
  Så det kan jeg godt forstå I også gør.
  God fornøjelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Wow hvor er det blevet flot. Så enkelt og lækkert. Kan klart anbefale en sandkasse, der er timers leg i sandkager for børn i alle aldre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, jeg tænker også, det kunne blive et stort hit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wilma

  Super super flot. Utroligt så meget det forandrer huset – er helt imponeret.
  Hvor stort er jeres hus og grund? Vi bor selv i et relativt lille hus, men dog med super planløsning, så det virker større. Og med lille have til – lige tilpas med plads med have bord, loungesæt, trampolin til børnene og et lille bed. Det errigeligt til os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det kunne lyde meget som os. Vi har også en lille trampolin og så må vi se, om der kan blive plads til lidt ekstra – måske en sandkasse el lign denne sommer. Vores hus er 180 m2 og det er helt perfekt til os. Nok plads til at vi alle kan være der, men heller ikke uoverkommeligt stort 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vores facade trænger i den grad. Har du et firma, du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FÅ 25% RABAT PÅ BANAN BILLEDET